Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 4 evszakos gumi mennyit megy...

4 evszakos gumi mennyit megy el nalatok kb?

Figyelt kérdés
1,6mm ig koptatva. Valaki azt irta csak autopalyan megy fekezes nelkul es ugy kibirt neki 100 ezret. Markat is irjatok.
2023. febr. 21. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10/

Ezt még nem néztem mikori de öreg nem lehet mert még nincs 4 éves az autó.Messzire sem mentem még vele csak max mondjuk 123km ről hazahoztam problémát nem észleltem vele de amúgy meg cserés lesz az biztos.

Vredesteint én legalább 2 évig használtam de lehet 3 míg nem lett egy balesetem de az ugye nem a gumi miatt.Télen nyáron nem volt gondom vele a kanyarban is bátran mertem belemenni télen is.Mondjuk már lenyugodtam nem száguldozok amúgy 90km/h-val szeretek közlekedni.Ha a többi gumihoz hasonlítom amiket néztem azok olyan 114-120EFt között lennének a Vredesteint meg 104EFt ugye a 4db.

2023. febr. 21. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:

A Vredestein Quatrac ár-érték arányban az egyik legjobb gumi ezek közül, és nem is kopik annyira.

Ha versenypályára mész és köridőket akarsz futni, akkor biztosan nem lesz csúcs, de normálisan vezetve tökéletes.

Alapvetően a 4seasons gumik 70% téli és 30% nyári mintázatúak, mivel a tél a szélsőségesebb, ezért oda kell a "többlet". Nyáron ilyen szempontból mindegy, hogy milyen gumi van fent, maximum a fogyasztást befolyásolja.

2023. febr. 22. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:

12/

De gondolom 1-2 deciben megállhat a fogyasztás dolog nem?

2023. febr. 22. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Én még annyit sem vettem észre, ugye mivel a 4seasons olyasmi, mint a téli, ezért puhább, több barázdája van, ez a légellenállásnak, gördülési ellenállásnak nem tesz jót. Mérhető fogyasztáskülönbség ennek ellenére nekem nem volt.

Többet tehetsz azzal, ha az ismert utakon gurítod az autót, ahol lehet meg motor fékezel.

2023. febr. 22. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:

14

Én szinte mikor csak tehetem motor fékezek,nem szaggatom fel az aszfaltot se ritka mikor kilövök valahol és nyugisan szeretek vezetni 90km/h-val.Az meg,hogy nagy ritkán oda taposok ne lustuljon vagy ilyesmi az meg nem sokat befolyásol valószínűleg.

2023. febr. 22. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!