Ezt az akkumulátort belerakhatom az autómba?
560A az indítóáram... minél nagyobb annál jobb.
Ráguglizva ezekre az akksikra nekem nem úgy tűnik mintha start-stop rendszerhez valók lennének.
Oda speckó akksik kellenek, vagyis kellenének amiknek dupla ára van... olyan 50-60 között mozognak asszem.
Közben most azt találtam ezekről másik oldalon, hogy "egyszerűbb start-stop rendszerhez használható".... de mit jelent az, hogy egyszerűbb? :D
Miért is akarsz akksit cserélni? Döglődik a jelenlegi?
Nem igazán vagyok benne szakértő, reméljük jön valaki aki ért hozzá....
Ha nem akkor hívj fel egy akksi üzletet és mond meg milyen autód van.
Baja max annyi lehet szerintem, hogy rövidebb életű lesz így.
Hány éves az akksi benne?
5/
Nem tudom mennyi idős az aksi mert még most vettem az autót és ez volt benne és még csak most kezdek lesokkolódni,hogy az ember vesz egy átlag autót ami nem is luxus kategória de k...drága minden hozzá.
Az általad említett akkuk nem Start Stoposak. Azoknál szigorú kategóriák vannak. 60AH alatt átverés gyanús bármi is (bár van 1-2 nagyon speciális kisebb, de kétlem, hogy neked az lenne). Ha sima akkut teszel bele akkor ki fogja nyírni a generátor előbb vagy utóbb. Saját tapasztalat 6 és 18 hónap között van.
Olyan, hogy egyszerűbb SS nincs, viszont a generátor töltésben láttam különbségeket. Olcsóbb kocsikban nincs annyira feltekerve a generátor (SS kocsik sokkal erősebben töltenek, hogy kompenzálják a sok indítgatást) így valószínűleg tovább bírja majd. Ha kikapcsolod segít valamit, de a töltés és az ellenőrző terhelés nem fog eltűnni.
SS akkuk jó drágák a simákhoz képest, nyilván használtan vetted és nem akartak rá költeni.
7/
Na és ez az akkumulátor ez mondjuk pont 65ah [link]
És most akkor itthon is kicserélhető vagy tényleg csak szervizben,hogy programozzák a rendszert az autóm egy opel corsa e
Mondjuk egy helyen pl egy szakértő azt írta egy normál akkumulátor se csinál semmi bajt csak hamarabb döglik meg az aksi,meg azt is írta egy szakember valahol,hogy ki lehet cserélni az aksit házilag pár nap és hozzá áll a rendszer használat közben.
Igen amúgy valószínű az eladó nem akart sokat költeni az akkumulátorra.
7/
ezt néztem most jó áron igaz nem agm de ezt írták nem rossz
Monbat EFB 12V 65 Ah JAPÁN jobb + start & stop rendszerű autó akkumulátor
A MONBAT EFB előnyei:
- Gyári akkumulátorral megegyező minőség és termékjellemzők
- Egyszerűbb Start/Stop rendszerrel szerelt autókhoz fejlesztve
- Négyszer jobb ciklikus stabilitás a hagyományos akkumulátorokhoz képest
- Kiváló töltésfogadás a karbon technológiával ellátott adalékanyagnak köszönhetően
- Magas fokú megbízhatóság rövid távokkal és sűrű megállásokkal tarkított városi közlekedés esetén is
- Beépített töltöttség jelző- varázsszem
- Környezetbarát termék (99%-ban újrahasznosítható)
Ajánlott:
- Egyszerűbb Start/Stop rendszerrel ellátott Micro-Hybrid autókhoz
- Széles termékkínálat európai és ázsiai autókhoz
- Ideális hagyományos hajtáslánccal ellátott, Start/Stop rendszer nélküli járművekhez is, amelyeket gyakori, rövid utazásokra használnak
Mondjuk kérdés mi az egyszerű start stop és mi a bonyolultabb?Nekem pl kulcsos indítás az autó és nincs gomb amit nyomogatni kell induláshoz mint a kártyás autóknál itt csak egy gombbal kikapcsolható a start stop rendszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!