Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt az akkumulátort belerakhat...

Ezt az akkumulátort belerakhatom az autómba?

Figyelt kérdés
Az autómban van start stop rendszer és most ilyen akkumulátor van benne 12V 56Ah 480A (EN) találtam ugyan ilyet de egy ideje Monbat aksit használtam nagy megelégedettséggel de abból kicsit gyengébbet Monbat 55Ah 450A right+ vagy jóval erősebbet Monbat Performance 56Ah 560A right+ találtam.Az 560A már nem túl erős vagy az mit befolyásol?

2023. febr. 12. 11:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Tehát a QWP hangyányit gyengébb
2023. febr. 14. 15:51
 22/25 A kérdező kommentje:

Más nem ezt még most hirtelen ki tudnám szorítani

[link]

2023. febr. 14. 15:53
 23/25 anonim ***** válasza:
A szakszervízes akkuk mindig drágák. A 60Ah gyakorlatilag biztos volt, mert mondtad nincs nagyobb hely és kisebbet meg nem gyártanak SSba (igazából igen, de az nagyon ritka). Pár 50AH különbségtől semmi baja nem lesz semminek. 600 is bőven elég oda. Ahogy mondtam az EFB vagy AGM a lényeg, az AGMeket erősebben kellene tölteni, azért lenne jó tudni melyik van benne. Ha nincs ötleted akkor az EFB tudom csak mondani a saját tapasztalat alapján. Ennél többet csak Opeles fórumon/csoportba tudsz kérdezni más E tulajoktól.
2023. febr. 14. 16:20
 24/25 anonim ***** válasza:
Javítás: tehát pár / 50 Amper különbségtől nem lesz semmi baja semminek.
2023. febr. 14. 16:21
 25/25 A kérdező kommentje:

23/

Fura,hogy egy opel kereskedés se tud teljes infot adni.De majd még próbálkozok fórumon is mondjuk az egyiken ritkán írnak a másikon meg szartak a kérdésemre azért próbáltam itt.De majd még lehet külföldi fórumot is felcsapok itt is valahol valaki linkelt egyet.Az is fura a könyvébe nem írják az autónak pedig abban mindennek le kéne írva lenni bezzeg az olaj benne van.

2023. febr. 14. 17:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!