Toyota kisautok kozul,melyik fogyaszt a leg kevesebbet? Leginkabb a regebbi tipusok erdekelnenek. Kinek mik a tapasztalatok? Mas auto nem erdekel, csak Toyota. Abbol is a leg alacsonyabb fogyasztasu,(varosi hasznalat csak.) es a leg megbizhatobb.
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 13:27
11/14 anonim válasza:
Es az osszeg, amit rakoltenel, az valamiert szupertitkos? Vagy ugy gondoltad hogy lodozzunk neked mindenfele autokat 300e-tol 4 millioig, aztan neked csak valogatni kelljen hogy melyiknek tetszik jobban a szine?
12/14 A kérdező kommentje:
Az osszeg az most miert is fontos ? En csak arra vagyok kivancsi hogy a kis toyotak kozul ezesetben a regebbi tipusok kozul , melyik fogyaszt keveset. Abszolult nem kell nekem olyan kommentelo aki kibongeszi nekem , esetleg orakig, hogy melyik az a tipus. Olyan emberektol varok, szeretnek valaszt, akiknek mar volt dolguk regebbi tipussal. Ennyi. 4 millaer mar uj autot veszek.
2023. febr. 9. 18:56
13/14 anonim válasza:
"4 millaer mar uj autot veszek." - el vagy te tevedve, de nagyon: 4 millaert 8-10 eves Toyotat kapsz.
Egyebkent meg a fogyasztas alapvetoen a jobb labadon mulik, ha olombetetes cipovel vezetsz, sokat fogyaszt minden auto. Ha ennyire ultratitkos hogy mennyi az annyi, megveszed a legkisebb kasztnival es motorral szerelt diesel Yarist ami belefer a koltsegvetesbe, azt' annyi.
14/14 anonim válasza:
"4 millaer mar uj autot veszek."
Álmaidban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!