Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alacsony fogyasztású dízel...

Alacsony fogyasztású dízel autót mennyi eurótól érdemes venni Németországban?

Figyelt kérdés
Munkába járás a cél 40 km oda vissza, benzines autóm 9 felett eszik picivel, havi szinten 18.000Ft spórolnák egy 1.9TDi vel ha 6L megállna a fogyasztása .

2023. jan. 10. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Egy elektromossak még jobban jönnél ki.
2023. jan. 10. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Elektromosat szerinted mennyiből venne? Nem örültködve az 1,9TDI-vel 4-5 liter között is el elhet gurulni anélkül, hogy különösebben rámenne az ember a minél alacsonyabb fogyasztásra.
2023. jan. 10. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
93%

Ekkora tavra pont necc a váltás. Ha a veget jarja a dízel sárkány akkor persze, cseréldd le egy 3 eves garanciálisra, de en nem tenném. Itthon egy nagynyomású szivattyú egy 20 éves dízel toyotaba 450 e huf.

A fiatalabbakban ott a részecskeszűrő min ennyibe. A kettős tömegű szintén költséges, de várható kiadás 100e-250e között.

Nekem részecskeszűrő nelküli dízel van, de már hisztis, tehát cr/cdti kategória, és szabadulnek tőle.

Ha napi 20 km egy irany, akkor én nem dobnam a mostani benzinest, ha meg egy rossz darab, akkor egy jo benzinesre cserelnék turbó nelkülire 2-3 mill huf max. Ha jól keresel, akkor persze határ a csillagos ég, de a 9 l/100 nem indokolja feltétlenúl. Szerintem...

2023. jan. 10. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!