A stop azt jelenti, hogy állj, vagy ott még szabad gurulni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 00:09
1/17 anonim válasza:
A stop az stop. Nem lehet tovább gurulni, csak miután teljesen megálltal. (és meggyőződtel, hogy nem jön senki). Tehát nem ajánlott a megállás, hanem kötelező!
2/17 A kérdező kommentje:
Elég nagy hülyeség.
2023. febr. 5. 00:17
3/17 anonim válasza:
#2 Nem, olyan helyre szokták ezeket a táblákat rakni, ahol veszélyes lenne mozgás közben körbenézni, mert pl. szűk a kereszteződés. A biztonság növelése érdekében 0-ra meg kell állnod. Ha van vonal akkor az előtt, ha nincs, akkor ott ahol belátod a kereszteződést, de nem vagy még útban a főútvonalon haladónak.
4/17 anonim válasza:
Az sokkal nagyobb hülyeség szerintem, aki ezt hülyeségnek tartja, és emiatt ártatlan emberek halhatatnak meg egy mp alatt....
5/17 anonim válasza:
Ha a családod halna meg egy ilyen keresztezodesben akkor is nagy hülyeségnek tartanad, gondolom... Remélem nincs jogsid.
7/17 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy a kérdésed provokatív, mit akarsz kérdezni?
Gyakorlott vezetőként, ismert terepen, tudod hol lehet átgurulni, mert belátod a kereszteződést.
És tanultál KRESZ-t, te troll.
9/17 anonim válasza:
Egyébként ki az a barom aki tényleg megáll ilyen helyen? Bevásárlóközpontnál is ki van rakva ahogy megyek kifele de teljesen jól belátom az utat majd biztos egy tábla fogja megmondani nekem hogy én mit csináljak nem? Szép világot élnénk én nem vagyok birka hogy amit mondanak úgy bégessek és kövessem ész nélkül az utasításokat én egy intelligens ember vagyok
10/17 anonim válasza:
Nagyon intelligens vagy. Kapsz egy cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!