Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A stop azt jelenti, hogy...

A stop azt jelenti, hogy állj, vagy ott még szabad gurulni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 00:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A stop az stop. Nem lehet tovább gurulni, csak miután teljesen megálltal. (és meggyőződtel, hogy nem jön senki). Tehát nem ajánlott a megállás, hanem kötelező!
2023. febr. 5. 00:14
 2/17 A kérdező kommentje:
Elég nagy hülyeség.
2023. febr. 5. 00:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nem, olyan helyre szokták ezeket a táblákat rakni, ahol veszélyes lenne mozgás közben körbenézni, mert pl. szűk a kereszteződés. A biztonság növelése érdekében 0-ra meg kell állnod. Ha van vonal akkor az előtt, ha nincs, akkor ott ahol belátod a kereszteződést, de nem vagy még útban a főútvonalon haladónak.
2023. febr. 5. 00:25
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Az sokkal nagyobb hülyeség szerintem, aki ezt hülyeségnek tartja, és emiatt ártatlan emberek halhatatnak meg egy mp alatt....
2023. febr. 5. 00:27
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha a családod halna meg egy ilyen keresztezodesben akkor is nagy hülyeségnek tartanad, gondolom... Remélem nincs jogsid.
2023. febr. 5. 00:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Stop=állj!

Meg kell állni!

2023. febr. 5. 00:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függetlenül, hogy a kérdésed provokatív, mit akarsz kérdezni?

Gyakorlott vezetőként, ismert terepen, tudod hol lehet átgurulni, mert belátod a kereszteződést.

És tanultál KRESZ-t, te troll.

2023. febr. 5. 00:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen meg kell állni.
2023. febr. 5. 00:55
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
Egyébként ki az a barom aki tényleg megáll ilyen helyen? Bevásárlóközpontnál is ki van rakva ahogy megyek kifele de teljesen jól belátom az utat majd biztos egy tábla fogja megmondani nekem hogy én mit csináljak nem? Szép világot élnénk én nem vagyok birka hogy amit mondanak úgy bégessek és kövessem ész nélkül az utasításokat én egy intelligens ember vagyok
2023. febr. 5. 01:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon intelligens vagy. Kapsz egy cukrot.

2023. febr. 5. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!