Ha STOP táblánál nem a vonalnál állok meg, hanem bentebb, akkor is szabálytalan?
Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 08:37
2/18 anonim válasza:
Elvben igen. Egy időben jó kasszírozási forrás volt, hogy sok kereszteződésnél nem a vonalon megállva láthattad be a kereszteződést. Este a rendőr megállt a főúton és a kocsi lámpájából látta, ki hol állt meg. Ha nem álltál meg a vonalnál/táblánál, megbüntetett.
Elvileg a vonalnál meg KELL állnod, legfeljebb előtte v. utána megállsz még egyszer.
3/18 A kérdező kommentje:
De ha nincs vonal felfestve, akkor viszont szabályos, hogy bentebb állok meg.
2023. jan. 15. 08:45
4/18 anonim válasza:
#3 Akkor a táblával egy vonalban kell megállnod.
5/18 A kérdező kommentje:
Na ez nem igaz, nézz utána. A vasúti átjárónál lévő STOP tábla esetében kell úgy.
2023. jan. 15. 08:53
6/18 anonim válasza:
Elvileg igen.
Ez a szabály pont a héten valamelyik nap jutott eszembe. Meg is álltam a vonalnál egy pillanatra, ami a kereszteződéstől jó pár méterrel beljebb volt felfestve. Na, azt a dudakoncertet a hátam mögül, amit kaptam érte... :D
7/18 anonim válasza:
5. Vasúti átjárónál én még életemben nem láttam stoptáblát Magyaeországon.
8/18 A kérdező kommentje:
Az nem azt jelenti, hogy nincs is.
2023. jan. 15. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!