Adott két autó a kilométer különbség mennyi állapot romlást eredményezhet?
Figyelt kérdés
Néztem két autót
Az egyik 2018-as 42000km a másik 2017-es 84000km az árkülönbség viszont legalább 400EFt a 2017-es verzió javára. Viszont azon agyalok,hogy a kilométer már 2x annyi a 2017-esben. lehet ez a kilométer b..ság hülyeség?
2023. febr. 2. 13:54
11/16 anonim válasza:
#6 ezeket a bugyuta elméleteket tartsd meg magadnak, 2023-at írunk. Egyes autóknál még maga a lámpa vezérlője is tárolja a km állást. Nyilván meg lehet oldani, de rohadt nagy macera, és nem éri meg.
12/16 anonim válasza:
#10 Fantasztikus információ. Szerinted az, hogy én veled ellentétben nem ragadtam 1980-ban és most itt sározni próbálsz, az mennyiben segít rajtad? Hülyeséget beszélsz és kész. "Csak mondom" Mondjad, de senkit nem érdekel és csak magadat égeted.
13/16 A kérdező kommentje:
8/
Egy egyszerű szívó bentin motorról van szó még semmi turbó vagy ilyesmi.
2023. febr. 2. 22:50
14/16 anonim válasza:
Aki szerint manapság nem divat az órákat tekergetni, annak üzenném, hogy küldhetne meghívót-belépőt a kis álomvilágába nekem is. Tekerik, mert erre van igény, mert az itthoni vásárló adott km felett szimplán nem vesz járművet. Ha máskor nem, amikor behozzák külföldről tuti tekernek egyet rajta, de két műszaki között is lehet nyugodtan tekerni annyit, hogy a következő műszakira még nagyobb érték jusson, hihető is legyen, de ne tükrözze a valóságot.
15/16 anonim válasza:
#14 Szeretnéd megtippelni, hogy összesen eddig hány autót hoztak hozzánk/hozzám vásárlás előtti átvizsgálásra és hogy ebből hány volt tekerve?
Cserébe én is megtippelem, hogy te hány ilyet láttál: hmm szerintem 0.
16/16 gago77 válasza:
40.000 km különbség egy autónál nem számottevő. Az a nem mindegy, hogy aki használta, mennyire vigyázott rá. Széthajtotta, v nem? Rendesen szervizeltette v nem. Országútazott inkább vagy városban vezetett. Garázsban tartotta, v kinn egy fa alatt. Ezek jobban számítanak. Szervízkönyv van-e. Mindenképp elvinném a szimpibbet egy teljes átnézésre, aztán az alapján alkudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!