Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda deauville 650 kilométer...

Honda deauville 650 kilométer óra lenullázodik 100.000-nél?

Figyelt kérdés

#Deauville 650
2023. jan. 20. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ilyen manuális még, akkor igen, át fog fordulni nullára

[link]

2023. jan. 20. 08:39
 2/4 A kérdező kommentje:
A motorban 48.000 km van óra szerint. Viszont. Az oljcserés műszaki lap szerint már 74.567 van beleírva szemlekor. Akkor vagy simán visszatekerték, vagy átfordult. De akkor durva, 148.000 km. 2006-os motorban előfordulhat? Hogy lehetne megtudni a valós km-t?
2023. jan. 20. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Simán lehet 100+ ezer is benne, mert vannak akik akár évi 20 ezret is beletesznek, persze ilyen azért kevés van. Kérdés mikor is volt ez az olajcsere? Valós kilométert sajnos nehéz megtudni, esetleg méretsz egy kompressziót. De amúgy ha a motor szépen jár, rendesen cserélték az oljat, és azt még drasztikusan nem is eszi, meg úgy szép az állapota akkor ne rágódj ezen.

Én is decemberben vettem egy 2008-as motort , 37 ezer kilométerrel, és valószínűleg abban is több van, mert az első tárcsák le vannak kopva alsó határra, ami igaz csak -0.5mm-t jelent az újhoz képest, de ez lehet vezetési stílustól. Persze nekem is piszkálja a csőrömet,hogy vajon igaz-e, de amúgy meg rendben van a motor.

2023. jan. 20. 09:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon jó állapotban van és a motor is gyönyörűen jár,hála istennek.
2023. jan. 20. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!