Mindig pont ugyan annál a sebességnél tilt/vészprogramba dob az autó? Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
AVF 1,9 TDI Passat
Amint eléri a 120-at rögtön letilt.. Autópályán használom és eléggé kellemetlen tud lenni.. Gyújtás le-fel utána megint jó! Amíg el nem éri a 120at..
Valakinek bármi ötlete, tapasztalata akinél ilyen előfordult? Mi oldotta meg neki? Diag-on volt az autó.. SEMMIT!! nem mutat..
2023. febr. 2. 09:50
2/4 anonim válasza:
Jártam már így eltömődött üzemanyagszűrő miatt is.
3/4 anonim válasza:
Bármi okozhatja. Nekem a turbó olaj nyomócsöve repedt el, folyt a motorolaj, 106 km/h-val ment folyamatosan, semmi hiba, 108 km/h-nál (és felette) fél perc után vészüzembe kapcsolt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!!
Leszedtem a motorborítást, EGRnél eléggé olajos..
Eltömődött üzemanyagszűrő? Az lehet rá bizonyíték, hogy néha mintha üzemanyagszagot éreznék az utastérben?
Most voltak cserélve a coolercsövek és az intercooler is ( gyárira ).
2023. febr. 2. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!