Van olyan dolog, amivel ugyan Magyarországon át megy egy autó műszakin de Ausztriában/Németországban azonnal levetetik miatta a rendszámot?
Ausztriáról tudok nyilatkozni. Olyannal még nem találkoztam, hogy azonnal levetetnék a rendszámot. Úgy működik, hogy elviszed a kocsit a vizsgaállomásra, felírják az enyhe és a komoly hibákat. Kifizeted a vizsgadíjat, és ha nem volt komoly hiba, akkor kapod is a matricát. Ha volt komoly hiba, 3 hónapod van megcsináltatni. Ha kijavították a hibát, visszamész a vizsgaállomásra, újra megnézik, és kapod a matricát.
Amikkel nekem megfogták a kocsimat: a fényszóróm tartókerete eltört, a kormányt tartó gumibakok elkoptak, elhasználódott fék (a fékbetét elkopott, a féktárcsát ette a rozsda,) átrozsdásodott kipufogó. Nem tudom, hogy ezek közül mi az, amivel egy magyar vizsgaállomáson elhasalna a kocsi. Én egyiket sem éreztem indokolatlan kekeckedésnek. De olyan sem merült fel, hogy azonnal elvegyék a rendszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!