Rsturbo1981 kérdése:
Akril festéket, hogy tudja felszedni ugyan olyan akril festék?
Figyelt kérdés
Szét vet az ideg,hogy létezhet? 1 márkájú ,színű ,még a gyártási hónap is ugyan az a két festéknek és 4 hónap elteltével javítás miatt ráfújva felszedi teljesen az alatta lévőt.2022. dec. 26. 10:56
1/8 anonim válasza:
Előfordulhat, ha esetleg kevés volt benne az edző, és nem keményedett ki teljesen, fene tudja, akril ilyen szempontból rohadék mert a benzin is meg tudja marni.. nem olyan mint a bázis+2K lakk..
2/8 anonim válasza:
Annyira agresszív az oldószer ami benne van, hogy a már megkötött festéket is elkezdi megoldani. Sajnos az olcsóbb festékek ilyenek. Sprében ilyen Maestro meg hasonlók ezért is felejtősek, mert 1 év után is higítóval lemosható.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es pont eltaláltad a festék márkáját HURRÁ kezdhetem elölről csiszi,alap,azt kenek rá kalapácslakkot,
melyik ,ilyen kenhető szutyok bírja ki a 2k szintelen lakkot száradás után?
2022. dec. 26. 11:40
4/8 anonim válasza:
jaaa. ilyen 1k-s sprays szemetet használsz? na akkor azé!!!
5/8 A kérdező kommentje:
nem szoktam mást használni ,mert nem fényező vagyok (asztalos) kenhető szutykokat viszont igen,most is ,csak azért vettem ilyet, mert volt 4db kandeláber és nem volt kedvem ecsetelni így ezzel fújtam idáig jó is volt ,de mivel sérültek a sok bicikli nekitámasztgatástól gondoltam kijavítom őket,hát benéztem :)
2022. dec. 26. 11:58
6/8 anonim válasza:
kandeláber? akkor ez hogy jön az autókhoz?
vegyél egy doboz trinát zománcfestéket ilyenre. :D :D :D
7/8 A kérdező kommentje:
úgy ,hogy a legtöbb ilyen akril spray kérdést autók csoportban tették fel
A trinát meg a másik fos
2022. dec. 26. 12:26
8/8 anonim válasza:
Polifarbe selyemfényű festék és lakkozni sem kell.
Olcsóbb is mint a trinát, meg jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!