Van egy régi motorom és szeretném újra fényezni. milyen márkájú festék sprayt ajánlanátok hozzá, ami nem drága, és viszonylag tartós is?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 14:32
1/5 anonim válasza:
Tök mindegy, ha nekiállsz szabad levegőn taknyolni, az nem lesz tartós, de legalább jó csúnya. Nem a festék típusa/márkája adja a tartósságot, hanem a használata.
2/5 anonim válasza:
A boltban kapható sprék mint a Maestro is nagy vackok, én fél év után lakbenzinnel lemostam a bicajom kormányáról. Keress egy autófestékekkel foglalkozó boltot, vagy webáruházat és ott vegyél festéket. A jobbaknál palackba is beletöltik neked, ha nincs otthon kompresszorod.
3/5 A kérdező kommentje:
nem szabad levegőn taknyolnék, hanem pormentes garázsban, és alapoznák és lakkoznák is. az autófestékkel foglalkozó bolttal az a baj, hogy nálunk sehol nincs a közelbe. nem az az 1000ft-os tescos kategóriára gondoltam, hanem ami nem 4-5000 ft, hanem olcsóbb, viszont jó.
2022. szept. 18. 17:14
4/5 anonim válasza:
#3 Azért az ugye megvan, hogy létezik online festékrendelés is ;)
5/5 A kérdező kommentje:
igen tudom.xd bocsánat, hogy nem írtam eddig, de akkor úgy kérdem, hogy aki használt már valami komolyabb spray-t ami nem túl drága (max 2000-3000 ft) és megvan vele elégedve, az leírná nekem a nevét.
2022. szept. 18. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!