A rally márkájú féknyereg festék egy elfogadható minőség?
Tökfelesleges.
Mármint nem lefesteni, hanem a féknyereg festék.
A legparasztabb anyagok a legjobbak erre amúgy.
Nekem pl simán keréktárcsaezüsttel van megfújva a féknyereg, nem esett le róla, elég nagyteljesítményű az autó, amúgy elég durva hőmérsékleteket bír ki, de pl a trinát zománcfesték se esett le olyan fékről ami olyan autón volt amit azért rendesen ütöttek a városban is.
Én ebből a márkából kipufogóra valót vettem az például egész jól bírja, a kipufogót durván 4 éve fújtam meg ilyennel és nem nagyon látok rajta lepergést, pici kopások vannak kavicsfelverődések meg egyéb hasonló dolgok miatt de még nem olyan vészes.
A féknyereg festéküket nem használtam. Egyik ismerősöm igen de 1 év után eladta az autót így nem tudja hosszútávon mennyire jó, de 1 évig kibírta.
Általában 2-3 évet ki kell bírjon még a leggagyibb márka is, mert vannak olyan feltételek amiket annak is teljesítenie kell, hőállóságra gondolok elsősorban és azt a leggagyibbnak is tudnia kell egy minimum értékig amit garantálnia kell 2 évig tudtommal. Ez a minimum. Persze vannak gyártók amik 5-10 évet is mernek vállalni de azok már igen csak elkérik az anyag árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!