Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a fémfékcső még sokáig...

Ez a fémfékcső még sokáig bírni fogja Ugyan?

Figyelt kérdés

Cseréltek gumi fékcsövet, mint látcik is, a fémet meg úgyhagyták!

,ez alsórészen ilyen szokott lenni az autó alján?

[link]

[link]

2022. nov. 4. 08:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen pont ilyen amikor már jól el van rohadva
2022. nov. 4. 08:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Na komoly, most visszavigyem, ugyan mitmondanának!
2022. nov. 4. 08:49
 3/13 anonim ***** válasza:

eléggé tré

a müszaki vizsgán ezért szolnak majd

ki kéne cserélni

2022. nov. 4. 08:52
 4/13 krwkco ***** válasza:
58%

A fékcső a műszaki követelmények alapján nem lehet rozsdás vagy korrodeált. És a gyakorlatban sem, mert ha a rozsda áthatol a falán, akkor elkezd szivárogni. Fogyni fog a fékfolyadék, amit jelez a visszajelző műszer, ha van. Ha nincs akkor először nem fog kiemelni a kuplung, mert az a fékfolyadéktartály magasabb pontjáról veszi a folyadékot.

"Na komoly, most visszavigyem, ugyan mitmondanának!"

- Nem cseréltük ki, mert szerintünk ez még jó. (Ami nem igaz.) De nem is számláztuk. (Ami igaz.)

- Kicseréljük, ha megrendeli. Ennyi meg annyi tízezer lesz.

- Vagy: Nem vállaljuk a fék fémcsövek cseréréjét, mert kész alkatrészként nem kapható és itt helyben nem peremezünk, nem hajlítunk. Vigye máshova az autót. (Lehet, hogy mondanak műhelyt.)

2022. nov. 4. 09:05
 5/13 anonim ***** válasza:

"Ha nincs akkor először nem fog kiemelni a kuplung, mert az a fékfolyadéktartály magasabb pontjáról veszi a folyadékot."

Ez csak részben igaz

Nekem például bowdenes kuplungom:) De sok autónak külön körös a hidraulikus kuplungja is.

De a fék be fog esni mindegyiknél ha elszáll a fékcső az tuti:)

2022. nov. 4. 09:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát öcsém ez mindenórás, milyen kocsi ez?
2022. nov. 4. 09:44
 7/13 krwkco ***** válasza:

"Nekem például bowdenes kuplungom:)"

Igazad van.

Erre nem gondoltam.

2022. nov. 4. 09:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Annyit lehet látni ebből a képből, hogy repedezik rajta az alvázvédő...

Meg kellene kapirgálni valami csavarhúzóval, vagyis leszedni róla az alvázvédőt és megnézni rozsdás-e...

Hány éves az autó?

Enyém is így nézett ki, idén cseréltem volna de tavaly egy nagy fékezésnél "eldurrant" a jobb hátsó fékcső a tömlő felett pár centivel így kénytelen voltam tavaly kicserélni az egészet.

Igaz az én autóm 30 éves.

2022. nov. 4. 12:33
 9/13 A kérdező kommentje:
20 éves az autó.
2022. nov. 4. 12:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát az már határeset.... Főleg ha valami japán és nem garázsban tartott....

Bár inkább itt az számít mennyire használja az ember esőben az autót, bár amint látom ez volt használva :DDDD

Van egy ismim, azt hiszem most lesz 10 éves a Seat Leonja de annak még újszaga van basszus.. mintha most jött volna le a gyártósorról.

Esőt még nem látott az az autó de szerintem még poros utat sem annyira vigyáz rá a csávó.

2022. nov. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!