Ez a fémfékcső még sokáig bírni fogja Ugyan?
Cseréltek gumi fékcsövet, mint látcik is, a fémet meg úgyhagyták!
,ez alsórészen ilyen szokott lenni az autó alján?
eléggé tré
a müszaki vizsgán ezért szolnak majd
ki kéne cserélni
A fékcső a műszaki követelmények alapján nem lehet rozsdás vagy korrodeált. És a gyakorlatban sem, mert ha a rozsda áthatol a falán, akkor elkezd szivárogni. Fogyni fog a fékfolyadék, amit jelez a visszajelző műszer, ha van. Ha nincs akkor először nem fog kiemelni a kuplung, mert az a fékfolyadéktartály magasabb pontjáról veszi a folyadékot.
"Na komoly, most visszavigyem, ugyan mitmondanának!"
- Nem cseréltük ki, mert szerintünk ez még jó. (Ami nem igaz.) De nem is számláztuk. (Ami igaz.)
- Kicseréljük, ha megrendeli. Ennyi meg annyi tízezer lesz.
- Vagy: Nem vállaljuk a fék fémcsövek cseréréjét, mert kész alkatrészként nem kapható és itt helyben nem peremezünk, nem hajlítunk. Vigye máshova az autót. (Lehet, hogy mondanak műhelyt.)
"Ha nincs akkor először nem fog kiemelni a kuplung, mert az a fékfolyadéktartály magasabb pontjáról veszi a folyadékot."
Ez csak részben igaz
Nekem például bowdenes kuplungom:) De sok autónak külön körös a hidraulikus kuplungja is.
De a fék be fog esni mindegyiknél ha elszáll a fékcső az tuti:)
"Nekem például bowdenes kuplungom:)"
Igazad van.
Erre nem gondoltam.
Annyit lehet látni ebből a képből, hogy repedezik rajta az alvázvédő...
Meg kellene kapirgálni valami csavarhúzóval, vagyis leszedni róla az alvázvédőt és megnézni rozsdás-e...
Hány éves az autó?
Enyém is így nézett ki, idén cseréltem volna de tavaly egy nagy fékezésnél "eldurrant" a jobb hátsó fékcső a tömlő felett pár centivel így kénytelen voltam tavaly kicserélni az egészet.
Igaz az én autóm 30 éves.
Hát az már határeset.... Főleg ha valami japán és nem garázsban tartott....
Bár inkább itt az számít mennyire használja az ember esőben az autót, bár amint látom ez volt használva :DDDD
Van egy ismim, azt hiszem most lesz 10 éves a Seat Leonja de annak még újszaga van basszus.. mintha most jött volna le a gyártósorról.
Esőt még nem látott az az autó de szerintem még poros utat sem annyira vigyáz rá a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!