Az miért van hogy az alacsonyabb státuszú autóval többször dudálnak le mint amikor a másik autóval megyek?
Van egy fehér fiat qubo 1,3 Mjet autóm. Alltalaban óvatosan komótosan megyek. Van hogy a főúton ahol 90 el lehet menni csak 85 el megyek és olyankor sokszor agresszíven megeloznek és látom hogy át néznek miközben előznek. Vagy amikor elindulok otthonról pl télen hideg motorral akkor nem szoktam neki nyomni amíg nem melegszik fel és nem gyorsítok nagyon gyorsan és lehet épp 40 el megyek 64 helyett és ordító bőgő motorral előznek meg.
Vagy amikor nagyon ritkán (tényleg nem jellemző csak nagy ritkán) 2 mp később veszem észre hogy zöld a lámpa de már az első 10 ed mp ben nyomják mögöttem a dudát.
És ami a kérdés igazából az az hogy amikor a másik kocsival megyek ami egy 2020 skoda suberb ebben az esetben sokkal türelmesebbek velem és nem olyan agresszíven indulatosan reagálnak az emberek. Pedig ezzel is pontosan ugyan úgy közlekedem. Ennek mi az oka?
"Szóval igen, valamennyire benne van az autód, az ilyen skodást én sem előzöm ki jobbról meg én sem megyek nagyon közel hozzá, mert kiszámíthatatlan gyökerek vezetik."
Tehát ha engem a szarommal megeloznek jobbról innen onnan akárhonnan és a seggembe mennek azt azért teszik mert én kiszámítható vagyok engem meg mernek így is előzni mert tőlem nem félnek annyira mint az általad említett csoporttól, de viszont én vagyok a balf@sz...aha értem.
Saját magaddal keveredsz ellentmondásba cimbora.
Te vagy az aki össze vissza beszélsz majd amikor magad is rajössz hogy az hülyeség volt akkor az én szöveg értelmezésem hiányára hivatkozol hogy én nem értettem "jól". Ez gyerekes. És mindjárt javítasz/faragsz rajta egy kicsit. Most már szerinted a fiatot normálisabban vezetem de azért közben balfasz vagyok mégis (ez mondjuk egy oximoron így szerintem de mindegy). A félelmetes skodába átülve pedig(amit szerinted kiszámíthatatlan paraszt emberek vezetnek, akiket jobb meg sem előzni) átszellemülök és abban már paraszt vagyok és azért nem mernek annyian vele megelőzni.
Ez így teljesen koherens végülis. 👌🤣
"Hát persze hogy inkoherens, amikor az összetett mondatokból kiválogatod a neked elfogadható félszavakat, és nem vagy képes 2-3 üzenetet rendszerben értelmezni, összerakni."
Tehát megint blablabla én értelmezem rosszul :D
Nem kell semmit "kiválogatni" abból amit írtál, ugyan azt írtam vissza, amiket te mondtál és ezekre kérdeztem rá mert tudni akartam fullba nyomod e a kretént? De ezek szerint igen. Magad sem tudod mit akarsz mondani, de azért én vagyok a balfasz aki nem tud vezetni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!