Első autónak mit ajanlatok?
Figyelt kérdés
Max kb 1 millióig egy szép autóra gondoltam, de nem tudom mi legyen
19F
(Szép alatt pl retro kinézet vagy egy 2009 feletti audi a szériás kinézetet értek)
2023. jan. 25. 08:56
21/31 anonim válasza:
Szerintem csak el vannak maradva, nincsenek friss információik az árakkal kapcsoltban. Leragadtak 5-10 évvel ezelőtti szintnél és szerintük 1 millió nagyon sok pénz autóra. Pl. 2012-ben 1,4 millióért én is kaptam egy nagyon jól felszerelt (adaptív xenon, fűthető félbőr ülések, eső- és fényszenzor, navigáció, radarok, stb.) makulátlan 6 éves alsó-középkategóriás autót. Ma ilyet ennyi pénzért esélytelen. 1 M nagyjából az a határ, amit ha nagyon muszáj kompromisszumokkal meg mernék venni. De hibátlan, viszonylag fiatal autó ennyiért már nincs.
22/31 anonim válasza:
Amúgy aki fröcsög az 100% aki meg ír valamit csórinak az pirosban van🌚🤡
23/31 anonim válasza:
Ok, akkor én is írok valamit, vegyen Toyota C-HR-t, igaz, hogy 10 millió de írtam valamit!
Legyetek hálásak.
24/31 anonim válasza:
Amúgy jó sokan nem tudnak itt szöveget értelmezni. 2009 utáni VAGY!! Retro kinézetű nem pedig és
25/31 A kérdező kommentje:
Köszi #16-os!:)
2023. febr. 1. 00:46
26/31 anonim válasza:
Nekem egy kis benzines 1.4 opel F astrám volt .. szerintem teljesen elfogadható volt persze elég fapados de ha nem nagyok az igények kezdetnek tökéletes tanuló autó
27/31 A kérdező kommentje:
Nagyon sok hasznos komment is érkezett, köszönöm! Tényleg ne voltam tisztában az árakkal amikor a kérdést kiírtam, elnézést kérek emiatt. Így már kicsit képben lettem:)
2023. febr. 6. 23:53
28/31 anonim válasza:
halo
lany vagyok
de szerintem
4es golf vagy
5os golfot(mar ha talalsz annyiert jo allapotban)
kicsit tomeg
de eleg jo is
29/31 A kérdező kommentje:
#28 lehet nem kellett volna kiemelned hogy lany vagy mert van itt egy par osztonlenyxddd sok sikert a pmekkel es koszonom az ajánlást ránézek mindenképpen
2023. márc. 8. 12:09
30/31 anonim válasza:
Ennyiért a4 b5 1.9tdi/ 1.6,1.8, baromi jó kocsi a mai napig és nem drágák. Egy felszereltebb példány meg mindent tud amit egy átlagos modernebb autó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!