Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a korrupció?

Mi ez a korrupció?

Figyelt kérdés

Ma haza felé a munkából megállított 2 rendőr.

Kérdezték, hogy mit gondolok miért állítottak meg?

Mondom nem tudom valószínűleg szúrópróba szerűen.

Mondja,hogy hát az öv.

Mondom ezt itt kötöttem ki maguk előtt.. Erre Ők: igen, de látták, ahogy a kereszteződésben menet közben kötöttem be..

Mondtam, hogy nem mindig becsülettel kötöm.

Nem. Ők nem úgy látták, meg a kamera is vette.

Mondta az egyik, ha elismerem akkor mást nem fognak le ellenőrizni.

Erre a kedves kolléga behajol: na akkor elismeri?

Mondom igen.

Mondták, hogy na Gyula ennyi az egész. Kap egy 10000 Ft-os bírságot és mehet is tankolni.

És mellé még 3 büntető pontot..

Ez most komoly? Tényleg azt tesznek amit akarnak? 7 éve vezetek gond nélkül, ebből 3 már sofőr munka.

1 gondom nem volt még soha, és most is becsületes voltam.

Mi lett volna, ha azt mondom, hogy nem ismerem el?

Gondolom bele kötnek az autóba, vagy nem tudom.

2023. jan. 23. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#9 Az ilyen vitás esetekben az van, hogy ha senki sem tudja bizonyítani (pl. gyorsan hajtottál, megállítottak, nincs hiteles mérésük, csak a saját gps-üken látták hogy ők mennyivel mentek és ahhoz képest te gyorsabb voltál, te mondasz egy számot, ők is mondanak egyet), akkor ha a te szavad van a rendőrével szemben, akkor nem lehet eldönteni, megúsztad. Csakhogy a rendőrök párban járnak, és ha egyedül mondasz valamit két rendőrrel szemben, akkor az a módi, hogy a két rendőrnek van igaza.
2023. jan. 23. 17:41
 12/18 anonim ***** válasza:
cool story bro
2023. jan. 23. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"becsületes voltam"

Szerinted mennyit ért ez a kijelentésed, ha a legelső pengeváltás után megmásítottad és beáldoztad, csak azért, hogy ne nézzenek meg mást?

Amúgy a közlekedésben ennek nincs jelentősége.

Nem becsületesnek kell lenni hanem szabályosnak.

2023. jan. 23. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:
A korrupcióhoz mindig két fél kell. :)
2023. jan. 23. 20:53
 15/18 A kérdező kommentje:

Egy-két hozzászólásból majdnem az jön ki, hogy én vagyok a hibás. Értem én, hogy csak a saját igazam mellett kellett volna állnom, és már bánom is, hogy másképp tettem.

De nem tudom, hogy mi lett volna utána. Miféle eljárást indítanak ellenem, mert hogy ellen szegülök. Ami igazából csak a magam védelme lett volna.

Egyébként semmi takargatni valóm nincs. A kocsiba is csak akkor tudtak volna bele kötni, ha bemásznak alá és keresik a hibát. Gyári minden rajta, és nem rozsdaboglya.

Szóval tényleg nem tudom, hogy mivel jártam volna jobban.

2023. jan. 23. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Már megint ellentmondás:

Ha nincs takargatni valód, akkor miért nem nézhetik meg az autót?

Papírok rendben, a csomagtartóban nincs az anyós négyfelé vágva, a gumiméret gyári, nincs rallye-kormány, sem kibelezett kipufogó szb. stb.

Vagy mégis??? ;)

2023. jan. 23. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy ha rendben van az autó, miért ijedtél meg, hogy megnézik, ha nem fogadod el a biztonsági öves bírságot.
2023. jan. 23. 23:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora balfék vagy, kikell kerni a felvételt, jó nagy semmi van azon a kamerán.
2023. jan. 24. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!