Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik azok az autókiegészítők...

Mik azok az autókiegészítők (klíma, stb.), amiket annyira alapvetőnek tartasz, hogy akkor is vennél a kocsiba, ha meg kellene nézned, mire költesz?

Figyelt kérdés
Tehát ha saját pénzből vennél, és nagyon oda kellene figyelned, hogy mennyit költesz, akkor mik azok a minimum kiegészítő funkciók, amikre így is költenél, mert alapvetőnek tartod, hogy legyen a kocsiban?
2023. jan. 23. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem nincs ilyen
2023. jan. 23. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
klíma , első elektromos ablak
2023. jan. 23. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Fűthető szélvédő. Nem tartom alapnak, de a kényelem mellett sokkal biztonságosabbnak tartom, mint amikor állandóan visszafagyott vagy visszapárásodott és mindig állhattam ki az út szélére újra tisztogatni.
2023. jan. 23. 13:32
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk az ilyenek ma már a legprolibb autókban is alapfelszereltség.
2023. jan. 23. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Digitklíma, elektromos ablak legalább elől, szervókormány, esőszenzoros ablaktörlő, tempomat, Bluetooth képes rádió.

Persze egy mai autóban ezek mind alapfelszereltség részei, de szerintem ezek a legfontosabbak.

2023. jan. 23. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
clima, gps, dashcam
2023. jan. 23. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Klíma, fűthető tükör, állítható magasságú ülés (A kedvesem 150 cm magas), hátsó elektromos ablak (az elsőket kézzel is tudnám tekerni).
2023. jan. 23. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazából a szervón, meg az elektromos ablakon kívül, megvagyok minden más extra nélkül, autózni szeretek, nem wellnesshotelben tespedni. :)
2023. jan. 23. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Wunderbaum
2023. jan. 23. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Klíma, minimum első de ha lehet akkor első+hátsó ülésfűtés és a kormányfűtés, tolató kamera ami annyi pluszt megér amennyi majdnem rátolatásom lett volna nélküle. Pld egyszer egy gyerek allt pont úgy holtpontban az autóm mögött, hogy egyik visszapillantóból sem láttam, nincs kamera kivasalom. Az ülés és a kormányfűtés az valami fenomenális dolog főleg így télen, ilyen fázósnak mint én vagyok.
2023. jan. 24. 06:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!