SSANGYONG mint márka, mennyire megbízható, vennétek?
Figyelt kérdés
10millió körül már vannak szép példányok, vélemény?
tegnapelőtt 12:25
1/9 anonim válasza:
Soha életemben nem hallottam még róla. Ki az, aki egy márkátlan noname autóért 10 milliót ad? Ennyire sok pénze van, hogy már nem számít?
tegnapelőtt 17:03
2/9 anonim válasza:
A Ssangyong messze nem noname. Koreai márka. Persze nem olyan elterjedt, mint a Kia vagy a Hyundai, de nem ma kezdtek autót gyártani. Sajnos emiatt viszonylag kevés info van róluk. Én a magas fogyasztás miatt vetettem el.
tegnapelőtt 17:39
3/9 anonim válasza:
Mindent is meg lehet magyarázni. Érdekes módon én az elmúlt 20 évben nem emlékszek, hogy akár csak egyet is láttam volna az utakon. Wikipédia szerint 2006-ban "defunct". Hát ez aztán tényleg egy nagy, minőségi márka! Már a név is kimondhatatlan és zavaros, de képeket megnézve olcsó műanyag hányadék az egész kocsi.
tegnapelőtt 17:53
4/9 anonim válasza:
Ismerősnek kettő is van, annyira meg van vele elégedve. A szomszéd utcában is kettő van egy valakinél. Kérdeztem is, hogy ezt párban árulják?
Kategóriájában a legmagasabb a felszereltsége. Kényelmes, tágas, minőséget majd az idő megmondja.
Olyan mint a Dongfeng, full extra elérhető áron.
tegnapelőtt 17:55
5/9 A kérdező kommentje:
Itt pécsen már láttam 5-6db-ot.
tegnapelőtt 17:57
6/9 anonim válasza:
Értelmezzétek, amit írok. Nem arról beszélek, hogy most mi van. Ha olyan nagy márka, ahol hol volt az elmúlt 20 évben?
tegnapelőtt 18:08
7/9 anonim válasza:
Én 20, sőt 30 éve is láttam Ssangyongokat. Régen főleg terepjárókat csináltak, pl. Korando, Musso. Az autóik egy része borzasztó ronda volt. A Top Gearben úgy csináltál viccet a Rodius típusból, hogy yachtot építettek belőle.
Jelenleg KG Mobility a cég neve a márkajelzés ellenére, ilyen néven találni a wikipedian. Át is akarják nevezni a márkát KGM-re. Ezt eddig én sem tudtam. A 2006-os megszűnés szerintem az anyavállalatra vonatkozik, amelynek csak egy része volt az autógyártás, amely aztán különböző tulajdonosváltásokon ment keresztül.
tegnapelőtt 21:42
8/9 anonim válasza:
#6: Európa nem a világ közepe, attól hogy éppen téged ide szartak világra, nem jelenti azt, hogy mindenki mást is. Lehetne sorolni egy tucat olyan márkát (többnyire távolkeletit), akik nem voltak jelen az európai piacon, de a saját területeiken 20-30 éve jelen vannak.
tegnap 23:04
9/9 anonim válasza:
#8 Amerikában, Japánban, Afrikában, indiai régióban sem voltak jelen. Ez már több, mint a világ 2/3-a. Sokkal több. Hát hol a jó istenben voltak akkor, ha ennyire nagy és csúcsszuper márka? Áruljátok meg, hol voltak, ha ekkora igény volt rájuk? Szánalmas hogy amint megjelenik egy noname márka a piacon, az emberek hogy lesz.pják, csakmert olcsón árulják a kacatjukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!