Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SSANGYONG mint márka, mennyire...

SSANGYONG mint márka, mennyire megbízható, vennétek?

Figyelt kérdés
10millió körül már vannak szép példányok, vélemény?
jan. 3. 12:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ez csak a fejedben van benne, hogy bármi is bizonyítva lett.

Ha nem érted az innováció fontosságát, akkor nincs miről beszélni. De hogy csak egy koreai hibát említsek: A KO-ra menő motor. És mivel nincs innováció, nem tudják megoldani... Ugyanúgy használják tovább mindenben. Végülis nekik jó, a vásárlónak már nem annyira.

A KIA-ról nem állítottam, hogy nagy név, azt állítottam, hogy sz.rt gyártanak. Tanulj meg olvasni!

Leírtam, ár/érték arányban egy eldobható eszköz is jónak számít. Ha neked jó, hogy olcsó, de rövid használat után dobhatod is el. Hát, te tudod. De jónak ne állítsd be, mert nem az!

Milyen márkanevet írjak, áruld már el? Én mindenhol említettem márkákat, ahol fontos volt. De kíváncsi lennék rá, hogy te egy ismeretlen koreai márkanevet le tudnál-e írni helyesen hallás alapján. Mennyiben fogadunk?

A népítélet bizonyítottan sz.r, mert olyanok írnak bele, akikről azt sem tudjuk hogyan tartották karban az autóikat! Ha szerinted jó, akkor te is abba a kategóriába tartozol, akiknek bármit el lehet adni, csak néhány jó szót kell mondani. A gyártók nagyon örülnek neked.

jan. 10. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:

Hány KO-ra menő motort gyártott a VW, vagy a Ford, vagy akárki, aki korábban a fél évszázadot ellátta innovációkkal? Csak az elmúlt 15-20 évből?

Autóiparban dolgozom seggarc, pontosan tudom mi az az innováció. Most komolyan arra pattogsz a Kiánál, hogy van egy motorcsaládjuk az elmúlt 20 évből, ami hajlamos arra, hogy összeszarja magát? Miközben 20-25 éve teljesen saját hajtáslánccal mennek? A VW örülne, ha csak annyira lenne megbízhatatlan, mint egy mai Kia, ez a szomorú helyzet.

"Leírtam, ár/érték arányban egy eldobható eszköz is jónak számít." Elsőre is láttam, hogy leírtad, de sokadjára sem igaz. Az olcsó szemét, ami első ránézésre is szemét nem rendelkezik jó ár/érték aránnyal, csak mert olcsó. Az értéke is szar, tehát nem lesz jó vétel. Egy közepesen jó, átlagos tárgy, ha már olcsó, jó ár/érték arányúnak mondható. Véleményünk szerint, a Ssangyongnál is ez a helyzet. De persze fogadni, merek, hogy te ezt máshogy gondolod ;)

"De kíváncsi lennék rá, hogy te egy ismeretlen koreai márkanevet le tudnál-e írni helyesen hallás alapján." Senki mondta, hogy hallás alapján kéne leírni. De az, hogy játszod a nagyarcú hülyét, miközben nyugatiasították a nevüket, és normál karakterekkel simán leírható egyszeri olvasás után minimum szánalomra méltó. Ha ennél a kérdésnél is találkoztál először a márkával, akkor sem szóban hallottad, hanem leírva a monitorodon.

jan. 10. 20:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Az agresszív beszólásokkal csak azt bizonyítottad be, hogy mennyire nincsen igazad. Nem tudsz rákontrázni, ezért hanggal próbálsz erőt adni magadnak. Előkerült látom az "én iparban dolgozom" kártya is... Tipikus. Veled itt befejeződött a párbeszéd.
jan. 10. 20:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Semmire nem reagáltál abból, amit mondtam. Tipikus.
jan. 10. 20:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!