Agyvezérelt közlekedés lehetséges Budapesten?
Örök problémám, hogy mienn megoldást lehetne találni a KamuGeri által alaposan megnehezített közlekedésre. Ha eddig level 3 volt, akkor tőle level2 lett.
Az lenne az ötletem, hogy ha beér a Város határain belülre, akkor meg kéne adni az úti célt és onnantól rácsatlakozna egy központi Agyra az autó. Ezáltal mindenkii az optimális uton haladna, a bénázások is ki lennének iktatva.
Régebbi típusoknál egyfajta szerkentyűt kéne rátenni a kormnyra, váltóra, pedálokra, ami kezelné azokat. Újabb kocsiknál kötelező lenne interfészt kialakítani.
#6: Dehogy lenne jobb. ugyanazokat a biztonsági elemeket kellene beleépíteni egy régi autóba, amit az új önvezetőbe is beletesznek. De legalább ezer más területen megnehezíti a dolgot. De ezt részletesen kifejtettem már korábbi ilyen kérdéseidnél is.
#12: Ja, ráadásul, majd a kormányra eszkábált sz/r lát kifelé mindent és vezérel mindent. Nem is kell az autó többi részére semmi. De mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy ilyen vissza a jövőbe szintű kábelezést kell felszerelni az autóra kívülről, hogy körbekamerázza meg ilyenek XD
ja igen, ezzel a rugós baromsággal is jöttél már. Külön jó, ha gyalogossal ütközik, mert akkor nem csak a kocsi töri szét az embert, hanem visszapattanva még a lámpaoszlop is. De ha szerencséje van, flippergolyóként pattog majd a kocsi között rugótól rugóig.
Komolyan hiányoztak ezek a baromságok
"sújú"-ért pedig külön jár a keksz
Persze. facsavarral tekercsrugót.
Tettél már látogatást a Föld bolygón? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!