Melyik indexet érdemes megvenni?
Motorkerékpárral szeretnék ledes indexeket.
Hagyományról ledesre szeretnék váltani.
Néztem két fajtát.
Az egyik sötét burkolat
A másik átlátszó
Melyiket érdemesebb megvenni ami nappal is jól villog? Melyik látszik jobban? Mivel én nappal járok gyakran, fontos hogy jól látszódjon a menetváltozás.
Tapasztalatok is jöhetnek.
Nem tudom én most utána olvastam el életileg az átlátszó ilyen. Azt látni nehezebben
..
Szerintem ezeknél a LED-es indexeknél nem is a fényerő a probléma, hanem, hogy nagyon kicsik, és lehet, hogy erősen világít, de az autósnak csak egy kis csík fog látszódni ami villog.
Én is elcsábultam, hogy kicsit újítok az indexeken, de csak a búrát cserélném le átlátszóra, meg persze akkor sárga izzók mennek be. Mást nem csinálnék mert szép méretesek vannak a 2008-as V-Strom-on, 5x8 centis rombuszalakúak. Igaz van sötétített is, ami jobban menne a motorom színéhez, csak az meg elvenne a fényerőből és nem is lenne sárga a fénye.
Ja, ez nem olyan sötét, csak kicsi, és améret miatt nem fogják látni. Nekem ezért furák a mostani új motorok is, hogy fényszóróból is kicsit tesznek rá, Így meg mégkevésbé látszódnak
Amúgy csak nem meg is rendelted? Mert egy másik közlekedés témában azon aggódik a kérdező, hogy pont erről az oldalról mikor jön meg neki Kínából a csomag :)
Ilyent vegyél hozzá :
Amúgy ebben a boltban is van LED-es index, ráadásul E jeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!