Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik indexet érdemes megvenni?

Melyik indexet érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Motorkerékpárral szeretnék ledes indexeket.

Hagyományról ledesre szeretnék váltani.

Néztem két fajtát.

Az egyik sötét burkolat

A másik átlátszó

Melyiket érdemesebb megvenni ami nappal is jól villog? Melyik látszik jobban? Mivel én nappal járok gyakran, fontos hogy jól látszódjon a menetváltozás.

Tapasztalatok is jöhetnek.

2023. jan. 21. 03:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom én most utána olvastam el életileg az átlátszó ilyen. Azt látni nehezebben

..

2023. jan. 21. 08:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeknél a LED-es indexeknél nem is a fényerő a probléma, hanem, hogy nagyon kicsik, és lehet, hogy erősen világít, de az autósnak csak egy kis csík fog látszódni ami villog.

Én is elcsábultam, hogy kicsit újítok az indexeken, de csak a búrát cserélném le átlátszóra, meg persze akkor sárga izzók mennek be. Mást nem csinálnék mert szép méretesek vannak a 2008-as V-Strom-on, 5x8 centis rombuszalakúak. Igaz van sötétített is, ami jobban menne a motorom színéhez, csak az meg elvenne a fényerőből és nem is lenne sárga a fénye.

[link]

2023. jan. 21. 09:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Én ilyenre gondoltam: [link]

Ez nem olyan sötét

2023. jan. 21. 09:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk amit linkeltem az nem tudom milyen szinű.
2023. jan. 21. 09:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Közbe utána néztem borostyán sárga.
2023. jan. 21. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Ja, ez nem olyan sötét, csak kicsi, és améret miatt nem fogják látni. Nekem ezért furák a mostani új motorok is, hogy fényszóróból is kicsit tesznek rá, Így meg mégkevésbé látszódnak

Amúgy csak nem meg is rendelted? Mert egy másik közlekedés témában azon aggódik a kérdező, hogy pont erről az oldalról mikor jön meg neki Kínából a csomag :)

Ilyent vegyél hozzá :

[link]

Amúgy ebben a boltban is van LED-es index, ráadásul E jeles.

2023. jan. 21. 10:09
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem én voltam az aki rendelt onnan.
2023. jan. 21. 11:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Ilyen már van ez index ellenállás. Nekem 8 wattos.
2023. jan. 21. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!