Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes megvenni ezt az autót?

Érdemes megvenni ezt az autót?

Figyelt kérdés
[link]
2022. nov. 12. 00:55
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Én megvenném, ha baj lesz vele idővel, azt esetleg a komfort modul vagy a klíma fogja okozni, tapasztalat.
2022. nov. 12. 01:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha csak néhány évre kell, akkor szerintem simán vállalható. Km mondjuk van benne, kérdés, hogy ez a 405 ezer ez városban ment bele javarészt, vagy autópályán. Műszaki van friss rajta, mondjuk volt 8 tulaja eddig... Hát, nem mondom, hogy nincsenek buktatói, de ár-érték arányban szerintem vállalható egynek.
2022. nov. 12. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Érdemes lenne megvenni,de nem ennyiért.21 éves autó,több mint 400.ezer km. van minden alkatrészében.Olyan 200.000 Ft-ot ér kb.
2022. nov. 12. 10:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már tárgytalan. Fél napig volt csak fenn a hirdetés.
2022. nov. 12. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobban is jartal hogy lecsusztal rola. Sok volt benne a km
2022. nov. 12. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Úgy látom a magyar átlag vásárló még mindig nem fogta fel, hogy mi is az a sok km😂 juj ha tudnátok hogy amiket használtan 5évesen vesztek autókat valóban mennyi van bennük. Persze persze 120ezer…320ezer.
2022. nov. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!