Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megfizethető élményautó...

Megfizethető élményautó dinamikus vezetéshez?

Figyelt kérdés
jelenleg éppen új autó után nézelődök és szeretnék valamit olyat ami tökéletes kanyar vadászatra és viszonylag egész gyors is. 1.500.000Ft a limit beleszámítva az átírást és az esetleges cseréket. Eddig amiket nézegettem: Ford Focus st170,Honda Civic VTI, Toyota Celica vagy esetleg még Saab

2023. jan. 13. 11:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezek közül akkor Ford
2023. jan. 13. 11:47
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Kanyarvadász Saab?

Egyébként mindig minden keretnél fel lehet vetni az MX-5-öt.

Na meg valójában az sem mindegy mit is vársz el pontosan egy autótól. De kb egy erősebb kompakt elég. Szóval VAG GTI/VRS stb, Opel GSI/OPC/coupe stb is belekerülhet a merítésbe

2023. jan. 13. 12:28
 3/14 anonim ***** válasza:

MX-5 mondjuk 1,5-ért már kezd kicsit lottó lenni, felment az ára azoknak amik nem rohadnak és tényleg szépek. Kifogható, de 1,5m alatt sok a szemét belőle.

Ezek közül a Fordot vagy a Celicát vinném, a Fordot mert a futóműve annak a legügyesebb inne, a Celicát mert megbízható, és közben tényleg egy agilis verda, még ha nem is nevezném sportautónak, de sportos, az biztos.

Felvenném a listára a 206 RC-t is, bár nagyon nehéz belőle tuningmentes épkézláb példányt találni, de Focusból is ugyanannyira.

Esetleg Swift Sportra is vetnék egy pillantást, bár gyengébb mint amiket te írtál, de baromi könnyű, agilis, és bírni fogja a nyúzást.

[link]

2023. jan. 13. 13:18
 4/14 anonim ***** válasza:
A3 1.8T s-line futómű alá, meg egy program és teljes az öröm.
2023. jan. 13. 14:17
 5/14 A kérdező kommentje:
Mx-5-ben én is gondolkodtam de abba félek belenyúlni hátha kifogom a szart, a 206 rc-re viszont nem gondoltam még, de tényleg jó ötletnek tűnik. Eddig viszont nagyon a celica felé húzok azok után amit írtatok.
2023. jan. 13. 14:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Bármelyik jó ezek közül, de soha nem lesznek olyan élvezetesek, mint egy hátsókerekes.
2023. jan. 13. 15:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, azt aláírom hogy nem annyira élvezetes mint egy hátsó kerekes. Valamennyire ezért is gondolkodtam mx5-ben is. Csak az a baj hogy ha hátsó kerekest akarnék akkor már jobban bele kéne nyúlni a pénztárcába. Arról nem is beszélve hogy a hátsó kerekest biztos jobban le amortizálnám pont ezért mert több a móka lehetőség. De amúgy nagyon abba vagyok most hogy lehet kéne adni egy esélyt annak az mx5-nek.
2023. jan. 13. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Az fix hogy az MX-5 a felsoroltaknál több mosolyt ad. Csak jót kell kifogni. NB-t néznék ennyiből, abból viszont sok van porrárohadva alul.
2023. jan. 13. 16:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Hahu-n van fent egy Toyota MR2 MK3 1,5milláért. Olyan mint egy erősebb MX5.
2023. jan. 13. 16:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Eh, az a baj hogy nekem az új mr2 nem annyira jön be kinézet ügyileg, ezért nem is említettem. A miata pont azért megnyerő mert lehet szeretni azt a kis bugyuta kinézetét, de szerintem az mr2 már tényleg kicsit csúnya. Jókat olvastam róla attól függetlenül viszont nem az én világom kinézet ügyileg, bármennyire is furán hangzik.
2023. jan. 13. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!