Miért hazudják egyesek még mindig hogy az önvezető autó lehetetlen, amikor Los Angelesben és San Franciscoban Waymo robot taxik évek óta fuvarozzák az embereket?
2023. jan. 9. 21:09
61/66 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a magyar etnikumú emberek hajlamosak arra hogy behányjanak vagy beszarjanak. Tudod nem minden magyar állampolgár magyar etnikumú. Attól nem lesz ám valaki automatikusan magyar,hogy itt született és van állampolgársági papírja.
2023. jan. 23. 09:09
62/66 anonim válasza:
Nem hiszed? 😂
Akkor ne hidd el, de sajnos attól még behánynak….
63/66 anonim válasza:
Ennek a Personal-Attack nevű mocskos szájú kreténnek a kérdését miért kell kiemelni? Inkább tiltani kellene, nem felületet adni neki, a segíteni szándékozó felhasználók nem az ilyen hülyegyerekek káromkodásait akarják olvasgatni.
64/66 anonim válasza:
#63 nekem is írt ez az ember…. nem értem minek tesz fel kérdést ha aztán beleköt mindenkibe..
65/66 anonim válasza:
Mert megzavarjuk abban hogy önfeledten erre recskázzon. :D :D :D
66/66 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, miért várják egyesek az ilyen önvezető sz.rokat? Nincs elég ember, akinek nincs munkája? Most még a taxisokét is vegyék el ezek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!