Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért hazudják egyesek még...

Miért hazudják egyesek még mindig hogy az önvezető autó lehetetlen, amikor Los Angelesben és San Franciscoban Waymo robot taxik évek óta fuvarozzák az embereket?

Figyelt kérdés

És mindezt városi környezetben belterületen.

videók:

[link]

[link]

2023. jan. 9. 21:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
44%

évtizedek óta vannak ilyen "taxik" budapesten is. gombnyomásra oda visz az adott úton belül ahova szeretnéd.

Csak ezek függőlegesen mozognak, nem horizontálisan.

úgy hívják: LIFT :D :D

2023. jan. 11. 23:35
 32/66 A kérdező kommentje:

"Persze a cégek csinálnak ilyen csudi videókat, amit egy felhasználó mutat be, picit nő a részvény ára, befektetnek sokan, aztán 10 évig megint csend van az egészről."

Nettó baromság, ezzel már több millióan utaztak az évek során a két nagyvárosban.

Biztos még angolul sem tudsz, ezért nem érted a Waymo-ról szóló sok-sok tízezer Youtube videót sem, amit maguk az utazóközönség tagjai töltött fel a járműről.

Mint láthatod nincsen csend. Ha jársz San Franciscoban vagy Los Angelesben, te is kipróbálhatod.

2023. jan. 12. 07:04
 33/66 anonim ***** válasza:

32: azt nem érted, hogy a széles, megtervezett amerikai városokban jóval könnyebb az automata vezetés, mint amilyen egy szűk utcás, több évszázados, organikusan nőtt európai nagyvárosban

Szép teljesítmény, hogy jó körülmények között el tud menni magától az autó, de ha majd ezt megteszi Londonban vagy Budapesten is gond nélkül, akkor örülhetünk. Én várom, hogy eljussunk ide, de nem tudok róla, hogy ezeken a helyeken is simán működne a Waymo kocsija. Egyelőre csak amerikai tesztek vannak.

2023. jan. 12. 07:23
 34/66 anonim ***** válasza:

Egy aktuális hír a problémákról, amikkel pl. a Tesla küzd:

Newly Released Video Of Thanksgiving Day Tesla Full Self-Driving Crash Demonstrates The Fundamental Problem Of Semi-Automated Driving Systems - The Autopian

[link]

2023. jan. 12. 07:27
 35/66 A kérdező kommentje:

34-es! Olvastad a címet, vagy szövegértelmezési gondokkal küzdesz? Itt a Waymo márkanévről van szó, nem az embrionális Tesla self-driving-ről.

A Tesla nem rendelkezik full self-driving funckcióval.

2023. jan. 12. 12:48
 36/66 anonim ***** válasza:
91%

35: olvastam, világosan írtam, hogy Tesla-s hír

A Waymo-ról meg fent leírtuk, hogy ha a szűk európai belvárosi utcákon el tud menni, akkor lesz használható itt. A tágas amerikai utakon furikázni jóval kisebb kihívás, de még ott is csak tesztüzemben ment sokáig, és most is csak a egyes városok egyes részein használható, ott sem mindenhol:

"Our Waymo One ride-hailing service operates within parts of the Phoenix metropolitan area, including Downtown Phoenix and parts of Chandler, Tempe, Mesa and Gilbert.

In San Francisco, Trusted Testers and public riders can ride in select parts of the city once they’re approved. Employees and guests of employees can ride throughout the city."

Pl. várom, hogy New Yorkban hogyan fog teljesíteni a belvárosban, az sem lesz apró kihívás neki, ezért nem is próbálkoznak ott egyelőre vele

2023. jan. 12. 13:09
 37/66 anonim ***** válasza:

Szerintem 100%-os önvezetés még nem létezik.

Egy Tesla is milyen szépen befékezett robotpilóta módban…

Erről ennyit!

2023. jan. 15. 19:35
 38/66 A kérdező kommentje:

A 37-es ennyire brutál hü*lye lenne? Nem a Tesla-ról van szó. Hanem a Waymo-ról. Biztos valami vidéki szakmelós, aki az angol szövegű videókat sem érti meg.

Mi az hogy nem létezik teljes önvezetés? Az évek óta működő, vezetők nélküli robot taxikat mégis hogy neveznéd?

2023. jan. 15. 20:26
 39/66 anonim ***** válasza:
100%
Létezik önvezetés jó körülmények között. Olyan nincs, ami bárhol, bármilyen körülmények között el tud menni.
2023. jan. 15. 21:34
 40/66 anonim ***** válasza:

Most láttam ilyenről videót, hát, inkább fancy mintsem hatékony a dolog. Én nem ülnék bele ilyenbe.

Maradok a jól bevált módszernél, beülök, és vezetek. :)

2023. jan. 15. 22:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!