Melyik az a használt autó márka, amit ha utánad vágnának sem kellene? :D Gondolok itt arra, hogy nem megbízható, vagy rozsdásodik, vagy nem jó ár-érték arányú, nehéz alkatrészt beszerezni hozzá, stb...
A német vackok. Zöme megbízhatatlan, de a tökfej tulajaik miatt is főleg. Itt tahókián úgy ülnek bennük, mintha valami perpétum mobiljuk lenne. Szakad is szét a legtöbb, van egy megszállott bolond, 2022-ben lerúgott vagy 4-et, utána szétbontja őket, de még ahhoz is hülye.
Beletartozik a skoda is.
Nincs konkrét márka, de a magas fenntartási költség nálam kizáró ok lenne.
Ezalatt most a szervizköltség mellett az üzemanyagra is gondolok, egyszerűen fukar vagyok, nekem utcai autó nem tud annyit adni, hogy 5 helyett 10 litert fogyasszon. Szervizelésre ugyanez igaz, csak az jóval összetettebb dolog.
- Összes elektromos autó (újonan megvenném, de használtan nem kéne egyik sem)
- BMW mert kb ötöt láttam kiégni
- orosz gyártmányú egyik sem (rühellem az oroszokat, ez csak sima előitéletes vélemény)
- Papir-autók, amiknek rossz a töréstesztje (japán "trabant" és társai)
- Márkától függetlenül, olyan használt autó, aminek egynél több tulajdonosa volt
Köszönöm, mindenkinek ment a 👍🏻
Jöhet a többi is, sokkal egyetértek.. Francia kocsik nálam is offosak, A régi Merci szintén. A német kocsikkal nincs bajom, a Suzukit is szeretem, bár a töréstesztje borzasztó.
#12 melyek a nem városi kocsik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!