Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik az a használt autó...

Melyik az a használt autó márka, amit ha utánad vágnának sem kellene? :D Gondolok itt arra, hogy nem megbízható, vagy rozsdásodik, vagy nem jó ár-érték arányú, nehéz alkatrészt beszerezni hozzá, stb...

Figyelt kérdés

2023. jan. 1. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%

A német vackok. Zöme megbízhatatlan, de a tökfej tulajaik miatt is főleg. Itt tahókián úgy ülnek bennük, mintha valami perpétum mobiljuk lenne. Szakad is szét a legtöbb, van egy megszállott bolond, 2022-ben lerúgott vagy 4-et, utána szétbontja őket, de még ahhoz is hülye.

Beletartozik a skoda is.

2023. jan. 2. 00:57
 12/19 anonim ***** válasza:
40%

Nincs konkrét márka, de a magas fenntartási költség nálam kizáró ok lenne.

Ezalatt most a szervizköltség mellett az üzemanyagra is gondolok, egyszerűen fukar vagyok, nekem utcai autó nem tud annyit adni, hogy 5 helyett 10 litert fogyasszon. Szervizelésre ugyanez igaz, csak az jóval összetettebb dolog.

2023. jan. 2. 01:18
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

- Összes elektromos autó (újonan megvenném, de használtan nem kéne egyik sem)

- BMW mert kb ötöt láttam kiégni

- orosz gyártmányú egyik sem (rühellem az oroszokat, ez csak sima előitéletes vélemény)

- Papir-autók, amiknek rossz a töréstesztje (japán "trabant" és társai)

- Márkától függetlenül, olyan használt autó, aminek egynél több tulajdonosa volt

2023. jan. 2. 04:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek ment a 👍🏻

Jöhet a többi is, sokkal egyetértek.. Francia kocsik nálam is offosak, A régi Merci szintén. A német kocsikkal nincs bajom, a Suzukit is szeretem, bár a töréstesztje borzasztó.

#12 melyek a nem városi kocsik?

2023. jan. 2. 09:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
De az új Suzukikak is rossz a örés tesztje?
2023. jan. 2. 09:58
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
T*
2023. jan. 2. 09:58
 17/19 NTBS ***** válasza:
85%
Elektromos autók.
2023. jan. 2. 10:06
 18/19 A kérdező kommentje:
#15 erre én is kíváncsi lennék...
2023. jan. 2. 19:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Alfa Romeo, Lancia, Rover, Saab, Mazda, Subaru, Lada, Dacia, egy pár Mercedes, Audi, BMW és Volkswagen típus, kb ezek
2023. jan. 2. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!