Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 20-25 éves gázolajat bele...

Pumpa24 kérdése:

20-25 éves gázolajat bele merjem tenni a diesel autómba?

Figyelt kérdés
Rámolás közben találtam 20 liter gázolajat ami a régi autóm tartalék üzemanyagának szántam. Természetesen át szűrném, utána bele tehetem a turbó diesel autóba, nem lesz baja tőle?

#gázolaj #20 éves gázolaj
ma 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy,hogy mindig keveset mondjuk 1 litert a tankba,hogy keveredjen
ma 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan voltam én is ezzel. Euro6-os biturbós CR-dízel autóba nem mertem kockáztatni. Annyit szerintem nem ér. Igaz én 40 éves gázolajat (még fűtőolaj) találtam a nagyszüleimtől rám maradt ingatlan pincéjében. Gázolaj szaga volt, meg lötyögött, de nem mertem beleönteni. Inkább kazánban apránként eltüzeltem.

Ha nem zavaros, szemrevételezés után sem látsz rajta semmi szokatlant, valami régebbi autóba ha nagyon szeretnéd, úgy tudnám elképzelni a felhasználását, ahogy előttem írták.

ma 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mezei d td gépekbe igen , kisebb adagokban kis petróleummal keverve .
ma 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy egyes írja igen, de csak adagolós dizelbe vagy régebbi nagynyomásúba, euró 4-5-6-ba semmiképp!
ma 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:

20 liter gázolaj 13000 Ft.

Én ennyiért nem kockáztatnék.

ma 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!