Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan lehet új, vadiúj!!...

Honnan lehet új, vadiúj!! Motorblokkot venni ?és most nem ilyen kis ccm "noname" blokkokra gondolok, hanem pl egy xt660 blokkot, vagy akár egy gsxr1000 blokkot, de ugyanez van autók motorjaival is , új motort venni nem lehetséges ?

Figyelt kérdés
Tudom google a barátom, de sehol nem találok... szerény angol tudásom mellet külföldi oldalakat is nézegettem de nem igazán találok , egyáltalán hozzá lehet jutni egy zsír új motorblokkhoz ? (tételezzük fel , hogy az ára lényegtelen)

#motorblokk #új motorblokk
2022. dec. 28. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. dec. 28. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Márkakereskedések szervizei tudnak rendelni a gyártótól komplett blokkot is ha kell.
2022. dec. 28. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Márkakereskedésben egy komplett jármű áráért szívesen adnak
2022. dec. 28. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán nem árulok el túl nagy titkot, ha elmondom, hogy Suzuki blokkot nem az aliexpressen vagy az ebayen fogsz kapni, hanem bizony a Suzukitól.
2022. dec. 29. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én Mercedesem motorcserés volt. Több millióért kapott új motort.
2022. dec. 29. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!