Kinek hány óra volt a jogosítvány megszerzése?
Figyelt kérdés
B kategóriás jogsi2022. dec. 28. 15:57
11/17 NTBS válasza:
Még nincs jogsim. Sose próbáltam.
12/17 anonim válasza:
Csak tudnám, miért lett a 10-es válaszom lepontozva. Én még akkor csináltam, amikor volt rutinvizsga, és tényleg 40 perc volt a forgalmi vizsga. Sőt, a kormányablakban is 40 percet vártam, hogy megcsináltassam a jogsit, szóval duplán igaz.
13/17 anonim válasza:
Nekem elég volt az alap óraszám, arra már nem emlékszem, hogy ez 1993-ban mennyi volt, talán 25. Meg nekünk külön volt rutin és városi vizsga.
14/17 anonim válasza:
30 órát kellett volna vezetnem de megbeszéltem az oktatómmal hogy nem érek rá, természetesen papírozza le és kifizetem a teljes árat és egy kis bónuszt is, de nekem az idő többet ér mint hogy bohóckodjak és sétaautózzak a városban. Összesen 8 órát vezettem a vizsgával együtt ami elsőre sikerült, természetesen a vizsgabiztos is kapott egy kis bónuszt.
15/17 anonim válasza:
#14 Mondjuk az oktatós részt még megértem, de ha a vizsgabiztost is meg kell kenni, akkor ritka gyökér lehetsz. Nem egy nagy wasistdas átmenni a forgalmi vizsgán, én hibavonal nélkül csináltam kenőpénz nélkül minden kategóriámra.
16/17 anonim válasza:
Nem mondom hogy nem mentem volna át hiba nélkül de ha már egyszer veszem a fáradtságot hogy elmegyek viumzsgázni akkor biztosra megyek. Mivel nincsenek anyagi problémáim egyből villantottam az összeget.
17/17 anonim válasza:
Legalább anyagi problémáid nincsenek az agyi problémáid mellé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!