Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van aki feladta már a jogsi...

Van aki feladta már a jogsi megszerzését?

Figyelt kérdés

2022. okt. 14. 16:30
 1/5 anonim válasza:
100%
Én egyszer abbahagytam, mert úgy éreztem, hogy nem fog menni. Három évig rá se mertem nézni az autókra, mert kétszer buktam. Aztán vettem egy nagy levegőt és újra nekifutottam. Újra kellett tanulni a kreszt, mert időközben elévült. Aztán új tanulási módszerekkel kísérleteztem, például vizualizálás a hibák kijavításánál, szimulátor programot töltöttem le. Marha könnyen sikerült így. Oktató meg is említette, hogy ritka, hogy ilyen jól vezessen egy tanuló. Az egész csak egy tanulási folyamat és vannak jó és kevésbé jó tanulási módszerek. :)
2022. okt. 14. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért is?
2022. okt. 14. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van, a vezetés semmihez sem fogható készség, így új mindenkinek. Az új dolgoktól félnek az emberek, ugyanis ismeretlen terület, mellé még veszélyes is. Ki kell tartani és menni fog az, csak bírja a pénztárca.
2022. okt. 14. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az, ha ingyenes lenne akkor nem lenne gond. De ha valaki nagyon hülye plusz még az oktató is lehúzós akkor 1 millióba is kerülhet. Sőt a határ a csillagos ég.
2022. okt. 14. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én feladtam 85 óra és 3 bukás után. Csak a pénzt bántam, amit elcsezstem rá, de már nem bírtam tovább finanszírozni, ez van.
2022. nov. 14. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!