Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit lehet felejteni 2-3...

Mennyit lehet felejteni 2-3 hónappal a jogosítvány megszerzése után?

Figyelt kérdés
Ha minden jól megy,akkor a jövőhónapban,vagy legkésőbb decemberben meglesz a jogosítványom.Kb február-március körül tudnék autót venni,de addig egyáltalán nem tudnék semmilyet vezetni.Nem is az autóvezetéstől való elszokástól félnék,hanem inkább a forgalomból való kiesés miatt.Szerintetek mennyit lehet felejteni?Van itt olyan,aki több hónapig nem vezetett egyáltalán a jogsi megszerzése után?Mennyit felejtett?

2022. okt. 17. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Igaz, nem egyből jogsi után, de volt többéves kihagyásom is, és semmit nem felejtettem el. A technika az egy idő után izommemória, főleg, hogy nem az oktatóautót fogod vezetni, úgyis rá kell érezned parkolásnál az autó méreteire. Ha meg táblákat és szabályokat felejtenél, az régen rossz, azokat egyszer kell megtanulni-megérteni és kész. Forgalomból kiesést nem is értem, pont annyira leszel kiesve a forgalomból, mintha olyan helyen vezetnél, ahol még életedben nem jártál, márpedig erre is fel leszel jogosítva.
2022. okt. 17. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem tudok mit mondani, az #1-es mindent elmondott.
2022. okt. 17. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

...az #1-esnek ez a tökéletes indoka:

...."mintha olyan helyen vezetnél, ahol még életedben nem jártál, márpedig erre is fel leszel jogosítva."...

2022. okt. 17. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi hátrányod nem lesz pár hónap kihagyásból. Én mindig utáltam Pesten vezetni, nem is volt autóm, csak a szülőket furikáztam, ha épp otthon voltam és ráértem. Aztán most megcsináltam az A kategóriát, és rendszeresen motorozok a pesti forgalomban, ami esküszöm, őrültebb, mint némely nyugati nagyvárosban. Még nem haltam meg, se perc alatt belerázódtam, pedig hidd el, nincs különösebb tehetségem a közlekedéshez, tájékozódni sem tudok, csak idővel megtanultam a helyzeteket úgy-ahogy felmérni. Csak bátran, lankadatlan éberség, és ha hibázol is, visszaülni a lóra.
2022. okt. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!