Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga 2hét múlva....

Forgalmi vizsga 2hét múlva. Bármi jó tanács, tapasztalat a vizsgáról?

Figyelt kérdés

Utvonalat, manővereket ügye majd tételszerűen kell húzni, fix helyek vannak utvonalanként, hol mit kell csinálni.

Igazából vezetésen kivűl van valami egyéb dolog amit érdemes lehet tudni?

Azt sok helyen hallottam, hogy a nyugodtság, higgadtság mindennél többet számít stb.

2022. dec. 25. 17:45
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm.a kérdés folytatását is hamarosan kiteszem, immár friss jogosítvánnyal rendelkező személyként :D.
2023. jan. 13. 01:03
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Kedves vizsgátársam!Örömmel jelentem,hogy nekem is sikerült elsőre a forgalmi vizsgám!Annyira boldog vagyok,hogy elmondani nem lehet!Számomra szerencsét hozott a péntek 13! :)
2023. jan. 13. 16:21
 43/45 A kérdező kommentje:

Na.. de örülök!

Gratulálok, Balesetmentes kilométereket:).

Én ma voltam Kormányhivatalban, a papírt oda is adták (30napig érvényes, és elvileg 8napon belül küldik a plasztikot).

Sok sikert, most szépen lassan el lehet kezdeni vezetni ismerősök autóját, aztán a sajátot majd:).

Te már néztél autót?(ha igen milyet?)

2023. jan. 13. 17:24
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Gratula mindenkinek. :)
2023. jan. 13. 18:41
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

Gratula mindkettőtöknek :)

Üdv a jogsisok között :D

2023. jan. 14. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!