#30 Mondjuk körforgalomban indexelni a legnagyobb hülyeség, kivéve, ha többsávos, de akkor is szükségtelen. Kilométerekre látszik mindenkinek a mozgásából, mit fog csinálni.
2023. jan. 12. 11:49
32/45 anonim válasza:
Na?
2023. jan. 12. 16:40
33/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Sikeres forgalmi vizsgát tettem, kb 35Percet vezettem, végigmentem útvonalon, 20perc kezdést követően pedig megcsináltam egymás után a parkolást, és a megfordulást (balra előre, Y forduló) utána végigmentünk a maradék útvonalon és pedig mentünk is vissza.
Nagyon hálás vagyok a segítségekért, tapasztalatokért.
Neked pedig sok sikert kívánok Vtársam:)
Maradj higgadt, és nyugodt!! nem lesz semmi komoly követelmény, csak ugyanaz ami eddig is:)
2023. jan. 12. 19:21
34/45 anonim válasza:
Na látod, megy ez. Egyívűt könnyű helyen csináltatták, vagy a legnagyobb forgalomban? :)
2023. jan. 12. 19:32
35/45 anonim válasza:
A kérdező Y megfordulást csinált,az egyívű megfordulás pedig az U megfordulás! :)
2023. jan. 12. 19:43
36/45 A kérdező kommentje:
Y megfordulás volt, nem U forduló.
azt viszont megszivtam, szegély előtt/után is álltak autók 2 autó között kellett megcsinálni
2023. jan. 12. 19:44
37/45 anonim válasza:
#36 De egyívűt nem kell attól függetlenül? Ne haragudj, én még annó rutinvizsgáztam, azért kérdem. Nálunk forgalmin kötelező volt egy parkolás (útvonaltól függő a típusa) és egy egyívű megfordulás. Rutinvizsgán volt saroktolatás, Y-forduló stb. Feltételeztem, a mostani 40 helyett 55 perces forgalmi vizsgán (papíron persze, én is 25 perc alatt vizsgáztam le :)) ugyanúgy kell parkolni, egyívűzni és _mellé_ valami rutinfeladatot csinálni. Nemrégiben A jogsit csináltam, ott is kötelező volt forgalmi vizsgán egyívű megfordulást csinálni, pedig ott még rutinvizsgán is kellett kétsávos útnál szűkebb körben körözni.
2023. jan. 12. 19:53
38/45 A kérdező kommentje:
Neem, csak 1 parkolás, 1 megfordulást kellett húzni.
2023. jan. 12. 19:58
39/45 anonim válasza:
#38 Érdekes. Mondjuk tény, hogy rutinvizsga óta nem saroktolattam, és 12 év alatt összesen kétszer fordultam meg egy ívben, szóval jogos. :D :D Ipszilont csinál mindenki, akinek engedi a forgalom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!