Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga 2hét múlva....

Forgalmi vizsga 2hét múlva. Bármi jó tanács, tapasztalat a vizsgáról?

Figyelt kérdés

Utvonalat, manővereket ügye majd tételszerűen kell húzni, fix helyek vannak utvonalanként, hol mit kell csinálni.

Igazából vezetésen kivűl van valami egyéb dolog amit érdemes lehet tudni?

Azt sok helyen hallottam, hogy a nyugodtság, higgadtság mindennél többet számít stb.

2022. dec. 25. 17:45
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
71%
#30 Mondjuk körforgalomban indexelni a legnagyobb hülyeség, kivéve, ha többsávos, de akkor is szükségtelen. Kilométerekre látszik mindenkinek a mozgásából, mit fog csinálni.
2023. jan. 12. 11:49
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Na?
2023. jan. 12. 16:40
 33/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sikeres forgalmi vizsgát tettem, kb 35Percet vezettem, végigmentem útvonalon, 20perc kezdést követően pedig megcsináltam egymás után a parkolást, és a megfordulást (balra előre, Y forduló) utána végigmentünk a maradék útvonalon és pedig mentünk is vissza.

Nagyon hálás vagyok a segítségekért, tapasztalatokért.

Neked pedig sok sikert kívánok Vtársam:)

Maradj higgadt, és nyugodt!! nem lesz semmi komoly követelmény, csak ugyanaz ami eddig is:)

2023. jan. 12. 19:21
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, megy ez. Egyívűt könnyű helyen csináltatták, vagy a legnagyobb forgalomban? :)
2023. jan. 12. 19:32
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező Y megfordulást csinált,az egyívű megfordulás pedig az U megfordulás! :)
2023. jan. 12. 19:43
 36/45 A kérdező kommentje:

Y megfordulás volt, nem U forduló.

azt viszont megszivtam, szegély előtt/után is álltak autók 2 autó között kellett megcsinálni

2023. jan. 12. 19:44
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
#36 De egyívűt nem kell attól függetlenül? Ne haragudj, én még annó rutinvizsgáztam, azért kérdem. Nálunk forgalmin kötelező volt egy parkolás (útvonaltól függő a típusa) és egy egyívű megfordulás. Rutinvizsgán volt saroktolatás, Y-forduló stb. Feltételeztem, a mostani 40 helyett 55 perces forgalmi vizsgán (papíron persze, én is 25 perc alatt vizsgáztam le :)) ugyanúgy kell parkolni, egyívűzni és _mellé_ valami rutinfeladatot csinálni. Nemrégiben A jogsit csináltam, ott is kötelező volt forgalmi vizsgán egyívű megfordulást csinálni, pedig ott még rutinvizsgán is kellett kétsávos útnál szűkebb körben körözni.
2023. jan. 12. 19:53
 38/45 A kérdező kommentje:
Neem, csak 1 parkolás, 1 megfordulást kellett húzni.
2023. jan. 12. 19:58
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
#38 Érdekes. Mondjuk tény, hogy rutinvizsga óta nem saroktolattam, és 12 év alatt összesen kétszer fordultam meg egy ívben, szóval jogos. :D :D Ipszilont csinál mindenki, akinek engedi a forgalom.
2023. jan. 12. 20:00
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok kérdező :)
2023. jan. 12. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!