Mitől bugyog ki a víz,a betöltő nyilason?
Figyelt kérdés
Mazda 626,2.o,karburátor,1991.
Vizhofok stabil 9o,víz nem olajos,vízcsovek puhák,viszont ha tekerem le a tankbetoltot,olyan mintha forrna a víz,kibugyok, kb 1 decit,aztán több nem is jön. Annyit lehet érdemes tudni erről a típusról,hogy nem a kiegyenlítobe töltöd fel a vizet,hanem a hűtő tetején. Álló,meleg motornál is ezt csinálja.
2022. dec. 25. 13:46
1/15 anonim válasza:
Mi köze van a tank betöltőnek a hűtővízhez?
Valamit rosszul látsz.
2/15 anonim válasza:
Mert így működik. Nem nyitogatjuk járó/álló, de meleg motornál. A hűtőrendszer nyomás alatt van.
Egyszerű fizika.
3/15 A kérdező kommentje:
Első: azer gondoltam,hogy megjegyzem, mer járó motornál itt bőven megy a keringetes. Sokkal jobban,mint mondjuk a kiegyenlítő tartályba. Igaz,mivel álló motornál is bugyog, így nincs jelentősége.
2022. dec. 25. 13:59
4/15 A kérdező kommentje:
Jaj,bocs hülye vagyok. Víz betöltőt akartam írni,bár gondolom tudtad,csak jöttél kötekedni.
2022. dec. 25. 14:00
5/15 anonim válasza:
" Jaj,bocs hülye vagyok. "
Igazad van, de nem kötekedni jöttem, egyszerűen próbáltam értelmezni.
6/15 anonim válasza:
Eleve hideg motornál kéne ellenőrizni a hűtvizet,úgy valószínűleg nem bugyogna
7/15 A kérdező kommentje:
Nem ellenőriztem,csak eddigi autoimnal is raneztem meleg motornal is,hogy forr-e esetleg,egy régebbi rossz emlék miatt.
2022. dec. 25. 14:55
8/15 anonim válasza:
Annyira nem szabadna hogy ki is follyon, akkor biztos van egy kicsi tulnyomas is ott. Buborekokat is latsz?
9/15 A kérdező kommentje:
Igen,van az is,mintha forrna,de kijon max egy deci,aztán nem nyom többet.
2022. dec. 25. 18:32
10/15 A kérdező kommentje:
Sejtem amúgy,mi lehet. A kiegyenlítő és a betöltő sapka között van egy cső,ami a tartályba juttatja át a vizet. És van itt egy szelep,ami atengedi a vizet a tartályba. Szerintem ez a szelep romolhatott el.
2022. dec. 25. 18:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!