Ez a legolcsóbb RX-8 a piacon, kb ilyet kapsz, vagy hasonló problémahalmazt: Motor nem indul, hátulja rommá törve, forgalomból ideiglenesen kivonva. Tényleg akarsz te egy vélhetően hasonlóképp lepusztult példányt venni, még ha ránézésre kevesebb baja is van?
Szerintem ne vedd meg. A Wankel motor külön világ, érteni kell hozzá, pl indulás előtt percekig járatni kell a motort. Nem tudhatod az előző tulajok szakszerűen használták-e, nagy valószínűséggel problémák lesznek vele.
2022. dec. 18. 09:32
13/21 anonim válasza:
"de mennyi a fenttartása és megéri? vagy bírható?"
Innen látszik, hogy nem értesz hozzá, arra se vagy képes, hogy 10 percet rászánj és rákeress google-n, szóval a te érdekedben mondom, engedd el.
2022. dec. 18. 10:27
14/21 anonim válasza:
Ja a "tévedhetetlen" japán technika, amikor ezekkel a wankal xarokkal élen járnak a valaha tervezett legkacatabb motor versenyben!
2022. dec. 18. 10:30
15/21 anonim válasza:
Wankel
2022. dec. 18. 10:30
16/21 anonim válasza:
#10 te jó hülye vagy ember :D Savazod itt hogy meghalna egy rx8-ban, azt ajánlasz egy suzukit LOL, ha valamiben akkor a suzukiban garantált a halál mert egy kalap hulladék az egész autó, gondolom két ember dolgozik egy suzuki gyárban, egyik hajtogatja másik ragasztja...
2022. dec. 18. 10:45
17/21 anonim válasza:
#14 a Mazda megnyerte a Le Mans-i 24 órás versenyt a wankel motoros 787b-vel, és állításuk szerint olyan jó állapotban volt a motor a verseny után hogy még egy versenyt le lehetett volna tolni vele. Csak persze rögtön be is tiltotta a wankel motort az FIA vagy ki igazgatja a LeManst
2022. dec. 18. 10:48
18/21 MGéza válasza:
#16: A vasaló Swift 4 csillagot kapott az 5 elérhetőből utasbiztonságra, azt se tudod miről beszélsz szerintem, én nem a "papír swiftet" ajánlottam. Nem tehetek róla, a te sztereotípiád, hogy eleve csak hulladék lehet ami Suzuki...
2022. dec. 18. 11:01
19/21 anonim válasza:
Fantasztikus autó az RX-8, de 1 nem napi használatra és 2 nem egymillióért. Ennyi pénzért szinte garantált az azonnali motorgenerál kb. a vételárral megegyező összegért & akkor arról még nem is beszéltünk, h a gyengébbik (192LE-s változat) is simán megeszik 15ℓ-t városban..
Egyszóval: NE! 🛑
2022. dec. 18. 11:10
20/21 NTBS válasza:
Szerintem ne. Túl alacsony a vételár. Biztosan van valami rejtett hiba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!