Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda RX-8 2005-ös első autónak?

Mazda RX-8 2005-ös első autónak?

Figyelt kérdés

1 millióért árulják, nagyon vonzó a külseje minden, de mennyi a fenttartása és megéri? vagy bírható?

20 éves vagyok, első autóm lenne

2022. dec. 18. 00:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Valóban az egyik legszebb autó valaha. De NE védd meg. Azért ilyen olcsó, mert a Wankel motor, ami benne van híresen megbízhatatlan. Ezt értsd úgy, hogy max pár év után mitorcsere, de az is lehet 2 hét után elfüstöl menet közben. Ha 1 milláért árulják, az már most ipari hulladék.
2022. dec. 18. 00:30
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként pár hónapja még 2 millió volt a legolcsóbb használtautón. Annyira nem kell senkinek, hogy mennék lejjebb az árak. Még a 20 éves szakadt BMWket is viszik, pedig azok is szarok. Ennek fényében tényleg érezhető, mennyire rosszak ezek az autók megbízhatóság szempontjából.
2022. dec. 18. 00:33
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Tudom, mert én is 20 éves vagyok, és nézegettem a kevésbé ocsmány autókat, amik nem brutál drágák. El kell keserítselek, nincs olcsón olyan autó, ami szép is meg jó is :D
2022. dec. 18. 00:34
 4/21 A kérdező kommentje:
Tehát semmiképp se ajánlanátok?
2022. dec. 18. 00:35
 5/21 anonim válasza:
73%
# Vegyél egy BMW-t, csajozni jó lesz😀 hehe
2022. dec. 18. 00:38
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Én is azt mondom, hogy ne vedd meg! Napi használósnak semmiképp.
2022. dec. 18. 00:50
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem megbízhatalan a benne levő motor, csak két motorgenerál közt rövid a futásteljesítménye egy dugattyús motorhoz képest, és milliós tétel egy felújítás. Ezen felül 14 litert körüli fogyasztása van, plusz némi olaj.
2022. dec. 18. 01:19
 8/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem akarsz ilyet. Az egy dolog hogy randa, de a wankel az nem való erre..

az nagyszerű motor arra hogy beindítod, bemelegíted, felmész a pályára, 24 órán át ütöd teligázon, majd utána visszahűtöd leállítás előtt. erre szuper.

Napi ingázósnak alkalmatlan mert hamar elkopik mindene.

2022. dec. 18. 01:35
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
A Wankel motor egy mérnöki zsákutca. Papíron szép és jó, de gyakorlatban a legmegbízhatatlanabb motortípus. Mivel nem terjedt el, ezért nagyon alkatrész sincs hozzá olcsón.
2022. dec. 18. 02:07
 10/21 MGéza ***** válasza:
87%

Igen, húsz évesen biztos hogy ez a prioritás, jó nézzen ki, legyen hangja, gyors legyen. De tapasztalat nélkül, inkább ne akard fára csavarodva végezni mielőbb. Előbb szerezz tapasztalatot valami gyengébb, vagy jól vezethető, agilis autóval mint egy vasaló Swift, utána jöhet a vagánykodás.

Amúgy egymillióért kb veszélyes állapotban lévő, minimum egyszer rommá tört, széthajtott példányt kapsz szerintem amit ha használni is akarsz, akkor lehet, hogy másik egy milla nem takarja be a költségeidet. Tényleg, saját érdekedben inkább egy szerényebb megbecsülésnek örvendő, kevésbé vagány autót vegyél ha ennyid van.

2022. dec. 18. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!