Vannak itt olyanok, akik Budapesten munka mellet most vagy mostanában tanulnak/tanultak meg vezetni? Mennyire lehetett összeegyeztetni a munkát és a vezetési órákat?
Figyelt kérdés
Szeretnék jogosítványt szerezni, de sajnos 8-16:30-ig dolgozom (igaz reggel vagy délután 1-1 órát tudok csúsztatni).
Akár reggel, akár délután/kora este mennék vezetni, mindenképp beleesnék a csúcsforgalomba. Lehet így egyáltalán tanulni vezetni? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
2022. dec. 14. 09:47
1/10 anonim válasza:
én érden próbáltam, de szinte lehetetlen volt. én 7től 5ig dolgoztam, de sajnos a f4sz főnökség miatt nem volt pontos a munkavégzés, ez volt ez egyik probléma a másik, meg hogy az oktató este ritkán vállalta a vezetés és igy wlengedtem, mert nem akarom egy éven át csinálni. ha lesz egy fél évem meló nélkül, akkor megcsinálom. de nálad más a helyzet,mert gondolom rendes munkahely és időben hazaengednek, meg nem mindegy hogy hol csinálod a jogsit
2/10 A kérdező kommentje:
Pesten a 6. kerületben lakom és a 13.-ban dolgozom. Úgy tudom, hogy a 13-ban és a 4-ben sokan vállalnak oktatást, de nyilván ez iskola és suli függő is.
Én nagyon szívesen mennék reggel akár 6.30-ra is vezetni vagy délután 4-re is oda tudnék érni, talán 4kor még nincs olyan őrületesen nagy forgalom. A nagy többség 4.30-ig, 5-ig vagy 5.30-ig dolgozik és akkor is indulnak haza.
2022. dec. 14. 11:31
3/10 anonim válasza:
Van olyan opció is, hogy hétvégi oktatás, igaz drágább, de ha nincs más lehetőség...
4/10 A kérdező kommentje:
ja és persze szombaton is szívesen járnék, de akkor megint csak kevés oktató vállal tanítást. legjobb az lenne, hogy hétköznap 1 óra + hétvégén 2 óra, így meglenne a heti 3 óra amivel már tudnék haladni is.
2022. dec. 14. 11:34
5/10 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy kevés? Még el se kezdted. Szombatos is folyamatosan pörögnek, mert rengeted tanulójuk van, volt amikor én is akkor mentem vezetni, mert akorra adott időpontot.
6/10 A kérdező kommentje:
na jó ez jogos :D még 2019 végén kezdtem el tervezni a jogsi megszerzését, (aztán COVID, majd munkanélküliség miatt nem kezdtem el) akkor beszéltem ismerősökkel és autósiskolákkal. akkor még azt az infót kaptam, hogy a bő többség H-P között dolgozik 8 és 5 között... persze azóta ez változhatott
2022. dec. 14. 11:46
7/10 anonim válasza:
Nagyon is változott! Felkészülhetsz arra, hogy akár 1 év is eltellhet mire meglesz a jogsid, olyan sok a tanuló, és olyan kevés az oktató.
8/10 A kérdező kommentje:
#7: melyik autósiskolánál vagy?
2022. dec. 14. 12:30
10/10 anonim válasza:
Én saját magamnak tanultam meg vezetni otthon 100% remote-ból. Az oktatóval lepapíroztattam, mintha ténylegesen levezettem volna az órákat de csak 2x ültem az autóban (1x amikor megbeszéltem vele az igényeimet és 1x a vizsgán) egyébként youtube tutorial videók és járműves programok pl. GTA segítségével simán meg lehet tanulni vezetni otthonról. A forgalmi vizsga első próbálkozásra sikeres lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!