Nappali tagozaton tanulással mennyire összeegyeztethető egy heti kb. 20 órás munka?
Függ a szak komolyságától és az iskola komolyságától, valamint a képességeidtől. Ha zseni tökmindegy minden.
Ha átlagos vagy, és nehéz szakot választasz akkor első 2 évben kb biztos, hogy nem lesz ilyen, de lehet utána se.
Ha elmész ilyen kommunikációra akkor meg bőven belefér. Amíg a többiek a másnapot heverik ki te melózol.
Szia! Én heti 24 órát dolgozom és közgázra járok. Vannak olyan tárgyak, amikkel komoly nehézségeim vannak és kétszer annyit kell beletennem, mint másoknak, de vannak olyan tárgyak is, amikben meg nagyon jó vagyok.
Most azon az állásponton vagyok, hogy nehéz. Itt a november és csak kapkodom a fejemet, mi mindenre kellene tanulnom (beadandók határidőre, szóbeli, szakdolgozat). Nehéz tárgyaim vannak idén (tavasszal is voltak bőven, de megszűnt az aktuális munkahelyem és más dolgom se volt, mint egész nap tanulni).
De viszont a pénz az jól jön.
Gondold át, mi okoz neked nehézséget a jelenlegi szakodon. Egyszerűen vannak olyan tárgyak, amik rengeteg időt megkívánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!