Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért állnak be a kocsibeálló...

Miért állnak be a kocsibeálló alá, garázsba az autóval? Már akinek van. Kint az utcán vannak jéggé fagyva. Pesti lakótelepen megértem mert nincs garázs, de akinek van?

Figyelt kérdés
És ami érdekes, hogy a drágább kocsikat hagyják kint, a középkkategóriásokra jobban vigyáznak.
2022. dec. 8. 08:37
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

23,vagy több esze van és arra is gondol hogy hogy fog kinézni 5 év múlva.

Én ha elmegyek valahova ott kint áll, igaz, de otthon mindig betolom a beálló alá. Majd nyáron a 45 fokban figyelem aki egyből klimával indul, én meg a hűvös kocsival.

2022. dec. 8. 18:54
 22/29 anonim ***** válasza:

"több esze van és arra is gondol hogy hogy fog kinézni 5 év múlva"

Miért, hogy fog kinézni? Átlag autó 5 év múlva is ugyanúgy fog kinézni leszámítva a közlekedés viszontagságait.

"Majd nyáron a 45 fokban figyelem aki egyből klimával indul, én meg a hűvös kocsival."

És ki is vered rá? :D

2022. dec. 8. 19:34
 23/29 anonim ***** válasza:
92%
25-hagyd rá,szerintem nem 100-as a fickó...
2022. dec. 8. 19:43
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Mert érdemben egy mai (10-15 éves) autónak konkrétan teljesen mindegy hol áll. Az első/második tulajdonosnál eltöltött idő alatt nem fog sem rosszabbul, sem jobban változni az állapota attól függően hol áll. A kényelem meg nagy úr. Lehet, hogy a garázsban annyi lom van, hogy könnyebb kint hagyni. Évente pár jégkaparás a különbség csak.
2022. dec. 9. 07:37
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig beállok. Sőt én már szerintem túlzásba is viszem. Ha napközben hazaugrok egy-két órára, akkor sem kint a ház előtt állok meg, hanem legalább a telekre beállok. Pedig nem távirányítású elektromos a kapu, kézzel kell vele vacakolni. De inkább, mint, hogy kint álljon a kocsi. Tudom, hogy ez túlzás, de nem jó érzés, ha kint van az autó, bárki hozzáfér, meghúzhatják, stb. Pedig nem drága luxusautóm van, csak egy alsó-középkategóriás 4 éves.

De ismerek olyat, ahol pl az autó kint áll, pedig lenne garázs, de tele van minden limlommal.

Az utcánkban egy helyen meg szobát csináltak a garázsból, az autót meg szintén kint veri a jég.

2022. dec. 9. 09:14
 26/29 A kérdező kommentje:

25 hát nagyon nem mindegy hogy mennyit áll kint. A lustaság a nagy úr.

Az is elég ha munkaidőre kint áll a kocsi, de nagyon sok ha sosem. Munkaidő után, egész este, hétvégén, szabi alatt nyáron... Azért ilyenkor be lehet tolni, de sajna lusták az emberek. Na meg igen, a garázsban össze is kellene pakolni ajjaj.

2022. dec. 12. 08:36
 27/29 anonim ***** válasza:

#27: Nem mindegy, kényelem vs. lustaság. Az autónak semmi baja nem lesz attól ha kint áll a kocsifeljárón.

De igazából mondhattad volna, hogy a kérdés, az hogy egyetértünk-e veled, hogy tróger aki nem áll be. Mert akkor úgy válaszoltunk volna

2022. dec. 12. 08:44
 28/29 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt hogy "szabi alatt nyáron"?Ha kocsival járok dolgozni,ebből az következik ha szabin vagyok nem kell az autó?Szabadság alatt is folyamatos használatban van a kocsi.Meg ki a f**m mond ilyet hogy idetolni,odatolni?Te tologatod az autód?Egyáltalán van kocsid?
2022. dec. 12. 09:16
 29/29 anonim ***** válasza:
Talán tisztázni kellene miért kellene az autót óvni esőtől,naptól.Hogy értékálló legyen?Fél millióval többet ér most mint amennyiért vettem.Hogy eladható maradjon?Nem tervezem eladni,addig használom míg szét nem esik alattam.Hogy hosszútávon autó maradjon?4-5 év,ennyit jósolok a benzines/diesel autóknak-vagy nem lesz üzemanyag,vagy megfizethetetlen lesz,vagy kitiljták a vátosokból őket.Azért vigyázzak rá,hogy később az utcán rohadjon a többivel együtt?Inkább kihasználom ezt a néhány évet arra hogy vezessek amennyit tudok.
2022. dec. 12. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!