Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért állnak be a kocsibeálló...

Miért állnak be a kocsibeálló alá, garázsba az autóval? Már akinek van. Kint az utcán vannak jéggé fagyva. Pesti lakótelepen megértem mert nincs garázs, de akinek van?

Figyelt kérdés
És ami érdekes, hogy a drágább kocsikat hagyják kint, a középkkategóriásokra jobban vigyáznak.
2022. dec. 8. 08:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%

Nem világos az összefüggés...nem nyomorgok lakótelepen,hanem ott élek...Vagy a motor a zöldövezeti lakók kiváltsága?Akinek nincs 40-50 millája kertesházra,annak ne legyen motorja se?A moci ér kb 1.5 millát,a kocsi szintén,a bicaj 250 e,ha mindhármat eladnám akkor se futná még egy 1 szobás garzonra se...

A másik:két műszakban dolgozom,vagyunk így néhányan,most szégyenkezzek miatta?Egyik hét délelőtt,másik délután.Nem a fővárosban élek,vidéki nagyvárosban,itt azért kevesebb az autó,nyugodtan hagyom a parkolóban,nem húzzák meg.Számomra az autó egyébként sem státusz szimbólum,csak használati tárgy-nem azért tarom hogy nézegessem,meg naponta vaxoljam,hanem hogy használjam...

2022. dec. 8. 11:30
 12/29 anonim ***** válasza:
55%

Én úgy vagyok vele, az autó egy használati eszköz, napi szinten használom. Nem a garázsban használom, hanem kint az úton ahol van minden, eső, sár, jégeső, napsütés. Ilyen szempontból majdnem tök mindegy, hogy estére garázsban van-e vagy sem.

Nyilván más ha valakinek hobbiautója van aminél cél az hogy vigyázzon rá és megőrizze jó állapotban.

2022. dec. 8. 11:48
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

"3as, ha már van kocsi, drága motor meg bicikli, miért nyomorogsz még lakótelepen?"

Egy Pesti panel 35-40 milliótól indul és akkor az még csak Kőbánya. Ha normális helyen akarsz jó lakást venni az 60-70-80 millió.

Egy autó nyilván ennek a töredéke.

Aki meg csak annak él, hogy a párnája alatt gyűjtögesse a pénzét ami nem elég arra amire költené, de nem is költi el semmire, annak elég sivár élete lesz.

2022. dec. 8. 11:52
 14/29 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy nekem van ismerősöm akinek egy nulla kilométeres, nulláról összerakott Pannónia motor van a nappalijában. Rohadt menőn néz ki.
2022. dec. 8. 12:02
 15/29 anonim ***** válasza:
22%
10-es azért utálom a panelt mert megöli az ember maradék szeméyiségét is, egy lelketlen hodály, egy csirkeketrec.
2022. dec. 8. 13:42
 16/29 anonim ***** válasza:
44%
@15, nem igazán értem amit mondasz. A modern házak építészeti stílusa leginkább a minimalizmussal jellemezhető, sok üvegfelület, sok fehér vagy szürke vagy fekete felület... nulla otthonosság, hideg az egész. Nem gondolom hogy egy nem teljesen lerohadt panel ház ennél ridegebb vagy lelketlenebb lenne, és én éltem panelban. Oké, fingasz egyet és két szinttel lejjebb azt hiszik beszartál, ezt be kell látni, felújított házakban ez sem olyan vészes már. Viszont például ahol előzőleg laktunk (én oda költöztem el szüleimtől a panelból), az egy 2011-ben megépült társasház volt ahol jó sok pénzért mérték a négyzetmétert a pár utcával arrébb lévő panelokhoz képest - beázott már az első évben, az erkélyek úgy lettek kialakítva hogy mindenki rálátott mindenkire ahogy kiültél és az üveg korlátok miatt az utca embere is rád nézett egyenesen lentről, a falak két évesen megrepedtek egy mini földrengéstől és akkor is úgy voltak még amikor 2 éve elköltöztünk onnan, a mélygarázsban folyamatosan eltört valamelyik vízcső mert az autók nekitolattak, nem tudták jobb helyre rakni őket, a folyosók mindig rohadt sötétek voltak mert ablakot nem raktak csak pár nagyot ide-oda... szóval sok érdekesség volt, én nem éreztem ott sokkal jobban magam mint a panelban előtte.
2022. dec. 8. 13:51
 17/29 anonim ***** válasza:
78%

#16 ezek a modern lakóparkok csak drágán eladott kicsit megdizájnolt csirkeketrecek, csak a paneleket összerakták rendesen anno.

Egyikben se szívesen laknék.

2022. dec. 8. 13:54
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem kisebb mint a kisebbrendűségi komplexusod öreg. Tehát hatalmas.
2022. dec. 8. 14:06
 19/29 anonim ***** válasza:

Én szívesen beállnék a garázsba ha lenne elég helyem hozzá.

Mi a garázst raktárnak használjuk mert sajnos így alakultak a dolgok. Az udvaron lévő garázsom annyira rossz állapotban van hogy egyszerűen már számlálom a napjait mivel bármikor összedőlhet annyira gáz állapotban van és már ott tartok hogy a 2 szárnyas ajtót ki sem merem nyitni mert szeritnem már az tartja helyén a tetőt. Féltetőm az nincs.

2022. dec. 8. 16:14
 20/29 anonim ***** válasza:
Akinek drágább autója van szerintem úgymond nem az utolsó fillérjáből vette, lehet ekvésbé érzi úgy hogy mennyir nehéz volt emgvennie és próbálja óvni, akinek meg olcsóbb autója van valszeg pénze is sokkal kevesebb még arányosan is így ha lehetősége van igyekszik megóvni, mert tudja hogy nemv ehetne csak úgy másikat.
2022. dec. 8. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!