Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holnap lesz az első napom...

Holnap lesz az első napom gyakornokként egy autószerelő műhelyben, mire számíthatok, ti első napokban miket csináltatok?

Figyelt kérdés
Ez egy relatív nagy maszek cég(kb 7-8 beállással)
2022. dec. 4. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatták a műhelyt, gépeket, szerszámokat, egy-két "kollegát". Később se kellett nagy dolgokra számítani. Ami nagyon ment az a gumizás, műanyag burkolatok leszerelése, ilyesmik.
2022. dec. 4. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kapsz egy ilyet, hogy cserélj rajta vezérlést:

[link]

2022. dec. 4. 20:29
 3/6 A kérdező kommentje:
:D :D ja gondolom :D
2022. dec. 4. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Idős ügyfél besétál, 1 tábla ferodor, 1 marék szegecs. Na srácok! Elkoptak a fékpofák! Újítsátok fel! 2107-es Ladában van egy kis gond a karburátorral.

120-as Skodánál kellene megszakítóhézagot, szelephézagot állítani, patentra belőni a gyújtást, de vezérműláncot most ne cseréljünk! De állítsátok be, hogy minden jó legyen!

2022. dec. 4. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Munka- és tűzvédelmi oktatás, utána takarítás, olajos, zsíros alkatrészek tisztítása, segítség az öregeknek, szerszámok tartása. A lényeg, hogy inkább kérdezz, mielőtt cselekszel, ne nyúlj semmihez engedély nélkül, amit elveszel, azt használat után tedd vissza a helyére. A csápos emelőhöz főleg ne nyúlj, ha a rossz alátámasztás miatt kibillen az autó és leesik, az több millió forintos kár lehet.
2022. dec. 5. 10:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Gyerekek... Én nem hittem el, hogy ilyen műhely létezik... Ilyen kókler helyet.

bemegyek, és ott fogad a "műhely főnök", hát elsőre mint quasimodo, oké nem leszek előitéletes.. kinéz ahogy kinéz, de nagyon bunkó,kretén módon viselkedett, akkor oda tettek egy autószerelőhöz aki 1.5éve van a cégnél elötte 20évig nem szerelt, elvileg egy szelepfedéltömítést kellett cserélni, de a "szerelő" elmondása szerint sose csinált ilyet, így azt se tudta,hogy merre néz előre,kérdezni tőle bármi szakmait nem lehetett...

Oké..

Akkor oda jön a főnök, az ott csavargat stb, mondja,hogy adjak neki egy 17es csillag villást, hirtelen azt se tudtam hol keressem a kulcsot(be se mutatták a helyet) és felemelte a hangját, hogy így nem leszeünk jóba.. Mondom neki én veled nem is akarok jóba lenni, és odamentem a műhely tulajához, hogy viszlát, ő meg se kérdezte,hogy mi van...

2022. dec. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!