Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hasznaltauto vasarlasa utan...

Hasznaltauto vasarlasa utan mit szoktak lecserelni?

Figyelt kérdés

Most vettem az elso automat,(audi a4 1.9tdi AFN) mit szoktak ilyenkor lecserelni?

Olaj,szurok stb..

A komplett vezerlest leszoktak ilyenkor vagy csak a szijat?

Telire hogy szoktak felkesziteni?

Illetve esetleg tud valaki a 11keruletben jo,es megbizhato szerelot?

2022. nov. 28. 11:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Olaj+szűrő, levegőszűrő, pollenszűrő. Benzines esetében gyertyák.

Vezérlést mindig szettben cserélünk, csak szíjat/láncot önmagában soha. Hogy kell-e vásárlás után cserélni, az helyzetfüggő. Ha pl. még olyan fiatal az autó, hogy nincs ott az ideje, akkor nyilván nem. Ha azt mondja az eladó hogy nemrég volt cserélve, akkor meg kell nézni, hogy tényleg így van-e, ha igen akkor nyilván nem kell. Ha nem volt cserélve, vagy nem biztos és csak az eladó szavára hagyatkozunk, akkor jobb lecserélni biztonsági alapon.

2022. nov. 28. 11:17
 2/16 anonim ***** válasza:
4%
Amiket mondtál azokat mindenképp cserélni szoktam. A vezérműszíj is cserés szokott lenni nálam, kivéve ha bizonyíthatóan cserélve lett nemrég és a szerelőm ellenőrzi. Ezeken kivűl a fékbetétet szoktam még cserélni.
2022. nov. 28. 11:18
 3/16 anonim ***** válasza:
#1 Ja és a kötelezőknél a szűrők közé megy még az üzemanyagszűrő is, főleg dízel esetében.
2022. nov. 28. 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Fékbetétet nem szokták cserélni ember!!

Csak ha elvan kopva, törve.

Pont ez az alkatrész amit lehet látni és pontosan meglehet állapítani az állapotát.

2022. nov. 28. 11:20
 5/16 A kérdező kommentje:

Szoval roviden

Olaj+szuro,pollen,levego,uzemanyagszuro illetve vezerles igaz?

Telire hogy keszititek fel az autot?

2022. nov. 28. 11:36
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ milyen autó, láncos suzukinál sosem cserélnék vezérlést bármennyit elmegy megbontás nélkül. Olaj, szürők azt csókolom.
2022. nov. 28. 11:40
 7/16 A kérdező kommentje:
Irtam a kerdesbe hogy egy audi a4 19.tdi 1998 rol van szo
2022. nov. 28. 12:00
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Jó de az kit érdekel. A válaszom in genere.
2022. nov. 28. 12:02
 9/16 anonim ***** válasza:

#8 Szerintem inkább úgy helyes, hogy a te in genere válaszod kit érdekel, mivel a kérdés spec típusra kérdezett.

Kérdező: kell rá egy szett téli gumi, téli ablakmosó folyadék, illetve ha a hűtőfolyadék fagyáspontja túl alacsony, akkor azt tömény fagyállóval felönteni. Nem árt az sem ha a klímát rendbe szeded, gázzal feltölteni ha kell, mert párásodás ellen kelleni fog.

2022. nov. 28. 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Attól függ

Ha van rendesen vezetett szervízkönyve megnézed, hogy mit / mit nem cseréltek

Ha nincs ilyen akkor mindent, amit megenged a malacpersely

2022. nov. 28. 12:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!