Dízel autóknál miért követték el ezt a tervezési hibát?
Talán minden automata dízel kocsinál így van amiben van sportfunkció a váltónál, de nekem az újabb dízel BMW-nél tűnt fel, hogy ha át teszi sport módba az ember a váltót, akkor szándékosan tovább hagyja forgatni a motort a váltó, ha lepadlózza az ember akkor egyenesen tiltásig engedi pörgetni.
Benzinesnél ez ugye jó, de dízelnél nem inkább alacsonyan kellene tartani a motor fordulatszámát hogy kihasználja a motor a maximális nyomatékot? Én eddig úgy tudtam hogy a benzines motorokkal ellentétben a dízeleknek alacsony fordulatszámon adják le a maximális nyomatékot.
#10 nem viszi le.. egyszerűen nem arra való, arra ideális hogy felakasztod rá a trélert és hazahúzol vele a románkaravánt.
Értem én hogy sokaknak az egykilenctédéí az atyaúristen.. de engem nemigen lehet győzködni erről ha úgysem érzem. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!