Egy olyan autóban mint pl. a Lexus LC500 Convertible miért van hátsóülés? Mire lehet használni? Létezik olyan kicsi ember aki befér oda?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 18:49
1/5 anonim válasza:
Ugyanez az SL Mercinél, új 8-as BMW-nél. Ha csak nem vagy gyerek vagy 150 centis nem férsz el. Az ok inkább az, hogy jóval kevesebben vennék meg ha kétszemélyesként reklámoznák.
2/5 A kérdező kommentje:
#1.
Ez nagyon érdekes, mert speciel ha már 45 milliós autót veszek, akkor én azt várnám el, hogy legalább legyen átgondolt és ne legyen “elpazarolt” része… Ez így olyasmi mint egy második csomagtartó.
Engem abszolút frusztrálna egy ilyen drága kocsinál, hogy “ott az a rész, de arról nem beszélünk”.
2022. ápr. 22. 19:16
3/5 anonim válasza:
Ezt nem nagy családosak veszik meg akik felpakolva mennek egy erdélyi körútra.
Két ember is csak akkor megy vele ha csajozik a csákó.
Nyilván ez annak már lehet az 5. vagy a 10. autója .
4/5 A kérdező kommentje:
3.
Ezt értem, de ha arra van kitalálva hogy 2 ember üljön benne, akkor legyen benne 2 ülés…
Mindek vesz valaki 4 ülést, ha 2 ebből kb. használhatatlan?
Inkább ne lenne ott, akkor már.
2022. ápr. 22. 20:06
5/5 anonim válasza:
Az ilyen autók nem a praktikumról szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!