BMW E36 Coupe hátsóülésre kb max milyen magas ember tud beülni úgy hogy a fejét ne verje be?
Figyelt kérdés
Tapasztalat? 185cm-esen pl szerintetek meg be lehet ülni normalisan, persze nem kényelmesen mint egy sedanba vagy kombiba?
A toyota celicába már üti a fejem a plafont mert vagy 10centivel kisebb mint nekem elférne a fejem.
2020. szept. 17. 10:21
1/5 Pekka válasza:
Nekünk volt pár évig E36-os BMW-nk, egyszer kipróbáltam, hogy beültettem magam mögé fateromat. Csak kíváncsiságból. Én 175cm vagyok, akkoriban még félig fekve vezettem, mert az volt kényelmes. Fater 182-183 cm körüli 105-110 kg volt, de kényelmesen elfért hátul. Szóval az utastérben van hely bőven. Nagyon szerettük azt az autót, de macerás betenni hátra a gyerekülést és a babakocsi is nehezen fért el a csomagtartóban.
2/5 A kérdező kommentje:
És ez coupe volt?
2020. szept. 17. 10:53
3/5 Pekka válasza:
1990-es évjáratú E36 Compact volt a járgány.
4/5 A kérdező kommentje:
Az tágasabb vajon a coupenal? :D
2020. szept. 17. 11:02
5/5 Pekka válasza:
Nem hiszem, szerintem csak a csomagtere nagyobb, az utastér ugyanakkora lehet. Annyira nem vagyok BMW-fan, ilyen apró részleteket nem tudok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!