Fékpedál megnyomásakor bekapcsol a nappali menetfény és a műszerfalvilágítás is. Mi lehet a gond forrása?
Ford Connect T200-ról van szó.
Érdekes dolgokat produkál:
Ha benyomom a fékpedált, akkor ég a nappali menetfény és a műszerfalvilágítás is.
Ha felkapcsolom a nappali menetfényt, akkor vele együtt égnek a féklámpák is!
Hol lehet a hiba forrása?
A féklámpa kapcsoló működik, nem azzal van baj. Annak kiszerelése után is égnek a féklámpák, ha világítást kapcsolok.
Köszönöm a válaszaitokat!
#1-es hozzászóló természetesen igazad van. Munkásautó, ezért hétköznap kell az autó, ezért gondoltam hátha valakinek lenne ötlete hol keresgéljek, hátha itthon meg tudom csinálni hétvégén.
Elolvastam, azzal kezdtem az előző kommentemet, hogy köszönöm a válaszokat!
Megpróbálom az égő cserét!
Ez számomra mindig rejtély:
Valaki kiveszi a kiégett izzót. Ott van a kezében. Látja, hogy az új nem olyan. És mégis beteszi.
Nem teljesen idevaló,de engem egyszer úgy szívatott meg az égőcsere (bajonett záras kétpólusú) ,hogy kétféleképpen lehet berakni a foglalatába nálam az volt a hiba ha tompítottat kapcsoltam ,akkor a ködlámpa égett ,jó kis fejvakarást okozott mire megtaláltam a hibát:D:D:D
Egy másik Fordos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!