Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fékpedál megnyomásakor bekapcs...

Fékpedál megnyomásakor bekapcsol a nappali menetfény és a műszerfalvilágítás is. Mi lehet a gond forrása?

Figyelt kérdés

Ford Connect T200-ról van szó.

Érdekes dolgokat produkál:

Ha benyomom a fékpedált, akkor ég a nappali menetfény és a műszerfalvilágítás is.

Ha felkapcsolom a nappali menetfényt, akkor vele együtt égnek a féklámpák is!

Hol lehet a hiba forrása?

A féklámpa kapcsoló működik, nem azzal van baj. Annak kiszerelése után is égnek a féklámpák, ha világítást kapcsolok.

2022. nov. 27. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szokás mondani, hogy "a hiba valahol a két rendszámtábla között található", általában csak poénból, de a te esetedben kb. tényleg ez a helyzet. Valahol van valami rövidzár, vagy testelési probléma, de hogy hol, azt lehetetlen megmondani, ehhez kell valaki, aki tudja mit csinál, rá kell szánnia az időt és végigméregetni a teljes áramkört.
2022. nov. 27. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kétpólusú égőt cseréld ki.
2022. nov. 27. 12:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

#1-es hozzászóló természetesen igazad van. Munkásautó, ezért hétköznap kell az autó, ezért gondoltam hátha valakinek lenne ötlete hol keresgéljek, hátha itthon meg tudom csinálni hétvégén.

2022. nov. 27. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Hátha elolvasnád a 2. választ.
2022. nov. 27. 14:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Elolvastam, azzal kezdtem az előző kommentemet, hogy köszönöm a válaszokat!

Megpróbálom az égő cserét!

2022. nov. 27. 14:21
 6/9 krwkco ***** válasza:

Ez számomra mindig rejtély:

Valaki kiveszi a kiégett izzót. Ott van a kezében. Látja, hogy az új nem olyan. És mégis beteszi.

2022. nov. 27. 16:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Megoldódott! Az egyik izzó kétpólusú helyett egypólusú volt... Nemrég vettem az autót, gondolom az előző tulaj volt barom...
2022. nov. 27. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha világít a menetfény, akkor kell a műszerfalvilágításnak működni? Gyárilag ez ok? Lehet 3-as hiba van. Megfelelő, belevaló a féklámpa égő?
2022. nov. 28. 15:54
 9/9 rsturbo1981 válasza:

Nem teljesen idevaló,de engem egyszer úgy szívatott meg az égőcsere (bajonett záras kétpólusú) ,hogy kétféleképpen lehet berakni a foglalatába nálam az volt a hiba ha tompítottat kapcsoltam ,akkor a ködlámpa égett ,jó kis fejvakarást okozott mire megtaláltam a hibát:D:D:D

Egy másik Fordos.

2022. dec. 3. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!