Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menetfeny kikapcsolt állapotba...

Menetfeny kikapcsolt állapotban is világít?

Figyelt kérdés

Suzukin 4 fele állás van

Off, auto, helyzetjelzo és tompított

Ha off állásba van akkor is ég a menetfeny?

Ha automata akkor meg sötétbe a rendes tompított kapcsol be?

2021. dec. 11. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Annyit tudok segiteni hogy nekem a punto evo ban a mini fedelzeti szamitogep menujeben van olysn hogy daylights on off. Es azzal lehet ki es be. Suzukiba is lennie kell. Off allasban akkor fog mukodni. Az auto az mar a tompitottat kapcsolja be pl este. De ha kulon menetfeny lampa van, csak akkor ervenyes amit irtsm. Ha nincs, akkor a varosi vilagitas lehet a menetfeny, a suzuki tipusa evjarata is kene
2021. dec. 11. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, általában akkor is világít ha OFF-on van a kapcsoló. Ennél kell figyelni, gyakran követik el azt a hibát hogy sötétben is menetfénnyel közlekednek városban.
2021. dec. 11. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
1 es vagyok. TAzt is nezd meg hogy a computerben ha bekapcsolt a menetfeny, vagyis off allasban is megy, akkor hatul is vilagit e. Mert van auto ahol csak elol. Es a varosi vilagitast vagyis a helyzetjelzot ha felkapcsoljuk, akkor eg hatul is, de elol az a pici ego a menetfennyel egyutt jo. Van tipus aminek a nappali menetfenye elegendo este varosban, ha a regi izzos kivitel. A Led mar nem biztos. Az autonak kell legyen hasznalati utmutatoja a kesztyutartoban de kiprobalod megnezed. Az a motorral kapcsol be, nem azzal hogy gurul az auto. Kiszallsz es megnezed.
2021. dec. 11. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Elvileg minden olyat aminek nincs kulon kapcsoloja, a fedelzeti szamitogep menujeben tudsz kapcsolni pl. Hogy kanyarban kinyulladjon e az adott oldali kodlampa, ha van ilyen funkcio, vagy muszerfal vilagitasanak erossege, stb.
2021. dec. 11. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a punto evo n a menetfeny csak elol vilagit, de sz rendes nagy izzo, alkalmas a varosba este. De hatul csak akkor eg ha a helyzetjelzot felkapcsolom, nappal nem art a menetfeny melle orszaguton, elol olyankor a helyzetjelzo kis izzoja is eg, de a tompitott bekapcsolasaval a menetfeny ezen kialszik. Ezen ket kulon lampareszrol van szo, tipusfuggo hogy milyen az elrendezes szoval raadod a gyujtast kiszallsz megnezed
2021. dec. 11. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
En pl a punto evo val sose jarok csak menetfennyel, mert ha elol eg akkor egjen hatul is szoval helyzetjelzot is kapcsolok. Este varosba foleg mert ezen a menetfrny eleg eros. Ha meg sotetedik akkor tompitott. Az auto gomb a suzukiban azt vezerelheti, mint pl.az octaviaban
2021. dec. 11. 21:36
 7/9 Koaxk Ábel ***** válasza:
Nekem az Audi-ban a kiegészítő led lámpa folyamatosan világít, a normál világítás ki/be kapcsolásától függetlenül!
2021. dec. 12. 01:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet most én teljesen hülyének fogok tűnni... Szóval van egy Suzukid. Kinn áll a kertben. Te vezeted. Van róla kérdésed, történetesen hogy melyik állásban melyik lámpa / izzók világÍtanak.

Ahelyett, hogy kiszállnál, kocsi elejéhez sétálnál, és MEGNÉZNÉD 15 másodperc alatt, kiÍrod ide?

De még ha ennyire hülye is vagy, a használati útmutatója is leÍrja egyébként. Gondolom életedben nem nyitottad ki, csak mint az embeek 99%-a megveszed a kocsit, használod, és a funkciók jórészéről fingod nincs, merhááá kuplung gáz fék, kormány, ennél több minek kell?

Könyörgöm. Le van Írva MINDEN a kézikönyvbe. De ha még ehhez is lusta vagy, akkor szállj ki és nézd meg.

Ennyire életképtelen legyen valaki...

Ha meg nincs is ilyen autód, akkor nem értem miért foglalkoztat a kérdés.

Jöhetnek a nullák mer bunkó vagyok, de akkor is igazam van :D

2021. dec. 12. 16:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Szimplán érdekelt, mert láttam már sötétbe menetfennyel autót.. és pont a Suzukinál tudtam hogy mivan A kapcsolóra írva..

És az én qrva anyámat hogy mertem Ilyet kérdezni egy kerdezos oldalon

2021. dec. 14. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!