Menetfeny kikapcsolt állapotban is világít?
Suzukin 4 fele állás van
Off, auto, helyzetjelzo és tompított
Ha off állásba van akkor is ég a menetfeny?
Ha automata akkor meg sötétbe a rendes tompított kapcsol be?
Lehet most én teljesen hülyének fogok tűnni... Szóval van egy Suzukid. Kinn áll a kertben. Te vezeted. Van róla kérdésed, történetesen hogy melyik állásban melyik lámpa / izzók világÍtanak.
Ahelyett, hogy kiszállnál, kocsi elejéhez sétálnál, és MEGNÉZNÉD 15 másodperc alatt, kiÍrod ide?
De még ha ennyire hülye is vagy, a használati útmutatója is leÍrja egyébként. Gondolom életedben nem nyitottad ki, csak mint az embeek 99%-a megveszed a kocsit, használod, és a funkciók jórészéről fingod nincs, merhááá kuplung gáz fék, kormány, ennél több minek kell?
Könyörgöm. Le van Írva MINDEN a kézikönyvbe. De ha még ehhez is lusta vagy, akkor szállj ki és nézd meg.
Ennyire életképtelen legyen valaki...
Ha meg nincs is ilyen autód, akkor nem értem miért foglalkoztat a kérdés.
Jöhetnek a nullák mer bunkó vagyok, de akkor is igazam van :D
Szimplán érdekelt, mert láttam már sötétbe menetfennyel autót.. és pont a Suzukinál tudtam hogy mivan A kapcsolóra írva..
És az én qrva anyámat hogy mertem Ilyet kérdezni egy kerdezos oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!