Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig lehet a volt autó...

Meddig lehet a volt autó tulajnál reklamálni a hibáért?

Figyelt kérdés
Vettünk nem kevés pénzért egy autot másfél hónapja, elvittük előtte szerelőhöz aki átnézte és úgy vettük csak meg ,most viszont beadta magát az automata váltó.Gépre dugva,átvizsgálásnál ennek semmi jele nem volt... mit lehetne tenni?
2022. nov. 17. 09:33
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Egy audi a6 osrol van szó igen triptonic... felhívtuk az ehez értő ügyvédet és azt mondta megnyernénk de viszont már maga a per elindítása is több száz ezer ft... jókora tanuló pénz volt... köszönöm az értelmes válaszokat !
2022. nov. 18. 21:17
 22/28 anonim ***** válasza:
70%

Audi A6 2 millióért.

Mire számítottál mégis?

2022. nov. 18. 21:21
 23/28 A kérdező kommentje:
Egy 2004 évjárat autóról beszélünk nem egy 2012 es ami annyira drága lenne ... ha olvassa olyan aki hasonlóan járt kérem szépen a tanácsát,hol és mennyiért lehetne ezt megjavíttatni
2022. nov. 18. 21:26
 24/28 anonim ***** válasza:
32%

Itt az Audi meg BMW azzal ér fel mintha valakinek az anyját szidnád, így legyen bármilyen összeg, jön az annyiért mit vártál szöveg, hacsak meg nem kérdi valaki,hogy 20-30 millióért milyen prémiumot vegyen,de ott meg elküldik lefeküdt Pistikét mert biztos trolI (amúgy lehet az).

Azok az A6-os audik nem sikerültek a legjobbra, főleg egy 2.0 TDI tipronic vagy 2.0tfsi, remélem te legalább egy 2.4 benzint vettél.

Én még futnék pár kört az eladóval, és legalább egy ügyvédi felszólításig elmennék, hátha hajlandó lenne legalább egy részét a javításnak kifizetni.

2022. nov. 19. 01:50
 25/28 anonim ***** válasza:
71%

#24: Pedig elég egyszerű a képlet, 2M keretből nem kell Audit venni. Egy 18 évesen vásárolt használt autónál márkától függetlenül BÁRMI letérdelhet. Kifejezetten az automata váltó. Ezzel számolni kell a vételárnál.

Egy ilyen kocsi fenntartása nagyon sokba kerül, ez a kényelem ára.

Egy nagyobb futóműszerviz költsége is belekarcolhat a millióba, itt nem F-astra meg Suzuki swift alkatrészárak és munkadíjak vannak.

Kérdező ez tanulópénz, javíttasd meg a váltót, és használd a kocsit, vagy add el, és vegyél kevesbé pénzéhes gépet, ha erre sajnálod a pénzt.

2022. nov. 19. 06:44
 26/28 anonim ***** válasza:
55%
#24 Jól sikerültek azok csak már túlvannak vagy 4 óratekerésen.
2022. nov. 19. 07:05
 27/28 anonim ***** válasza:
72%

25-én 3 éve vásároltam egy 2014-es A4 2.0 TDI, 303.000km volt benne, 7300 Euróért, mostani árfolyamon kb.3 millió Ft, a kínálat alja volt a futott kilométer miatt, de szép állapotú, első tulaj, végig szervizelt, tettem bele 80.000 km és ezalatt párszor cseréltem olajat és egyszer vezérlést.

Akkor a "képlet" alapján nem tudom mit kellett volna vennem, vagy egy ilyen Audit dupla áron, mert az a tuti, vagy ennyi pénzért egy 10 évvel öregebb Toyota Avensist mert az már a csúcs állapotú ennyiért.

A kérdező annyiban hibázott, hogy nem nézett utánna ennek a váltónak és miután féltünt a hiba azután sem gyanakodott, és a szereplője akit magával vitt az sem intette ová ettől az autótól tudva,hogy szivárog a váltóolaj.

2022. nov. 19. 08:17
 28/28 anonim ***** válasza:
22%

25- "Egy nagyobb futóműszerviz költsége is belekarcolhat a millióba".

Megrendeled a teljes Meyke HD futóműszettet 540 euróért, az 220.000ft mai árfolyamon, max egy 100 ezerből kicserélik, az 320.000 a csúcs minőségű alkatrészekkel, nem aprópénz de a milliós tételtől messze van.

[link]

2022. nov. 19. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!